Trafik Haberleri

trafik haberleri ve güncel trafik gelişmeleri, trafik ile ilgili tüm video, trafik fotoğrafları ve trafik haberleri Genç Gazete sitemizde


İnegöl

Belediye Başkanı Alper Taban, İnegöl trafiğine akılcı çözümler sunan projelerini açıkladı. Kuzey Çevre Yolu, Alanyurt bölgesinden merkeze ve Akhisar’a yeni...

Gündem

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul'un trafik sorunlarına ilişkin endişelerini dile getirdi.

İnegöl

İnegöl, Ramazan'ın ilk gününde iftar saatine kısa bir süre kala trafikte ciddi yoğunluk yaşandı.

Yaşam

Osman Karanfil adındaki araç sahibi, park ettiği otomobilinin yanına döndüğünde sol ön farının kırık olduğunu fark etti ve bir not...

Gündem

Meteoroloji yetkilileri, özellikle şehir merkezi ve çevresinde etkili olan yağışın, trafiği olumsuz yönde etkilediğini belirtti.

İnegöl

Cumartesi günü Mahmudiye Mahallesi'nde meydana gelen kazada elektrikli bisiklet ile motosikletin çarpışması sonucu yaralanan yaşlı adam yaşam savaşını kaybetti.

Bursa

Bursa Mudanya ilçesinde, aniden anayola çıkan domuz sürüsü trafikte tehlike saçtı. Domuz sürüsü araçların önünde yolu geçmeye çalıştı.

Asayiş

Trafik kazasında, bir domates serasında çalışan işçileri taşıyan servis aracı ile bir tırın çarpışması sonucunda yaralanan kişi sayısı 14'e yükseldi.

İnegöl

Bu yeni sistem, sürücülerin hız sınırlarını aşmalarını kontrol etmek ve trafik güvenliğini artırmak amacıyla kurulmuştur.

Ekonomi

Türkiye genelinde zorunlu hale getirilen trafik sigortası, son dönemde sigorta şirketlerinin poliçe alma sürecindeki uygulamalarıyla gündeme geldi.

İnegöl

İnegöl Belediyesi, özel halk otobüs şoförlerine yönelik toplantı düzenleyerek, uyulması gereken kurallar konusunda uyarıda bulundu.

İnegöl

Mesudiye mahallesinde meydana gelen kazada motosikletin çarptığı çocuk yaralandı.  Kaza Mesudiye mahallesi İnegöl Caddesinde meydana geldi.