Evin önünde karşıladı

 İnegöl Turgutalp Mahallesi'nde meydana gelen olayda, yaya olarak evine dönen Sevda Ç., apartman girişinde bekleyen eski eşi Sezgin A. tarafından  saldırıya uğradı.

Gencgazete Inegol Ayrilan Es Bicaklama (2)

Konuşma kavgaya dönüştü

Eski eşiyle karşılaşan Sevda Ç.'nin, Sezgin A. ile konuşurken barışma teklifini reddetmesi üzerine olaylar farklı bir boyut kazandı. Öfkeyle dolan adam, tartışmanın büyümesiyle birlikte yanında taşıdığı bıçağı kullanarak Sevda Ç.'yi bacağından yaraladı ve olay yerinden hızla uzaklaştı.

Gencgazete Inegol Ayrilan Es Bicaklama (1)

Düğünlerde DJ'lik ve solistlik yapıyor

Kanlar içinde yere yığılan Sevda Ç., çevredeki vatandaşların hızla müdahalesi ve çağrılan 112 Acil Servis ekiplerinin olay yerine gelmesiyle hayata tutundu. İlk müdahalesi yapılan kadın, İnegöl Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Profesyonel olarak düğünlerde DJ'lik ve solistlik yapan Sevda Ç.'nin sağlık durumunun iyiye gitmesi ailesi ve yakınları için bir nebze olsun teselli oldu.

Gencgazete Inegol Ayrilan Es Bicaklama (4)

Polis Peşinde

Kaçan saldırganın yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlatıldı. İnegöl Polisi, şüphelinin izini sürmek için çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı ve mahalle sakinlerinden gelen bilgileri değerlendirmeye başladı.

Muhabir: Tuncay Şentürk