Şiddet Haberleri

şiddet haberleri ve güncel şiddet gelişmeleri, şiddet ile ilgili tüm video, şiddet fotoğrafları ve şiddet haberleri Genç Gazete sitemizde


İnegöl

İnegöl Mahmudiye Mahallesi Arslan Sokak'ta, ismi açıklanmayan bir şahıs, sokakta dolaşan bir yavru köpeğe şiddet uyguladı.

Bursa

Bursa'da yaşanan olayda, 15 yaşındaki E.D., annesine ve kendisine şiddet uygulayan üvey babası Erol Kutlu'yu bıçaklayarak öldürdü.

Asayiş

İzmir Karşıyaka'da sokak kedilerini öldüren bir kişi, polis operasyonuyla yakalandı ve gözaltına alınırken bir vatandaş tarafından yumruklandı.

Türkiye

Esnek çalışma modeli üzerine flaş gelişmeler yaşanıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın açıklamalarıyla, kadınlar için iş ve...

Bursa

Motosiklet sürücüsünü kaskla darp eden şahıs tutuklandı.

Asayiş

Mahallede sessiz gece, bir annenin çığlıklarıyla bölündü. Mahalle sakinleri, pencereden yardım çağrısında bulunan kadının sesini duyunca hemen harekete geçti.

İnegöl

İnegöl, Sinanbey Mahallesi'nde, 80 bin TL'sini Bitcoin yatırımını sıfırlayan arkadaşına öfkelenen Zafer K., Hasan Ş.'yi demir parçası ile darp etti....

Bursa

Bursa'nın Mudanya ilçesinde bir gece kulübünde sahne alan piyanist şantör Özkan Süslerer, ‘çiftetelli’ çalmadığı gerekçesiyle öldüresiye dövüldü. Olay sonrasında tutuksuz...

Bursa

Bursa'da yaşanan akılalmaz bir olay, hem şehrin hem de ülkenin gündemine bomba gibi düştü.

Eğitim

Öğretmenler Günü öncesinde Konuklu İlkokulu'nda yaşanan şiddet olayında, öğrenci velileri tarafından 3 öğretmen darp edildi.

İnegöl

İnegöl'de Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından kurulan stand, şiddet mağduru kadın ve çocuklara destek sağlıyor.

Asayiş

Miras anlaşmazlığı nedeniyle bir araya gelen kardeşler ve akrabalar arasında çıkan kavgada 5 kişi yaralandı, 14 kişi gözaltına alındı.