Öğretmenler Gününde Şiddet: Veliler 3 Öğretmeni Yaraladı

Şanlıurfa'nın merkez Haliliye ilçesinde, Öğretmenler Günü öncesinde Konuklu İlkokulu'nda yaşanan şiddet olayında, öğrenci velileri tarafından 3 öğretmen darp edildi.

Olayın Detayları

Çatışmanın Başlangıcı

İlçedeki Konuklu İlkokuluna gelen bir öğrencinin yakınları ile öğretmenler arasında çıkan tartışma sonrası 3 öğretmen yaralandı.

Şüpheliler Gözaltında

Okul idaresinin haber etmesi üzerine polis ekiplerince 4 şüpheli gözaltına alındı.

Öğretmenler Şikayetçi Oldu

Doktordan darp raporu alan 3 öğretmen, 4 şüpheli hakkında şikayetçi oldu.

AUZEF Öğrencilerine Müjde! AUZEF Öğrencilerine Müjde!

Milli Eğitim Müdürü Açıklama Yaptı

İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, saldırıyı kınayarak, "Bu tür olayların yaşanmaması için öğretmenlerimizin yanında olacağımızı, onlara destek olacağımızı belirtmek istiyorum."

Okulun darbedilen Müdür Yardımcısı Muhammet Aksoy, yaşanan olayın şoku içinde olduklarını ifade ederek, "Üzgünüz bir daha böyle bir olayın yaşanmamasını istedik."

Öğretmenler İşlerinin Başında

Okulun darbedilen Müdür Yardımcısı Muhammet Aksoy, gazetecilere, "Dün konuşmaya gelen 4 velimiz tarafından ben ve öğretmenimiz şiddete uğradık. Üzgünüz, bir daha böyle bir olayın yaşanmamasını istedik."

Darp edilen öğretmenlerden Sedat Adıgüzel, yaşanan olayın kendisini derinden üzdüğünü aktararak, "Kimsenin başına gelmesini istemiyoruz. Bakanlığımızın daha ciddi önlemler almasını istiyoruz."

Müdür: "Böyle Bir Olayı Tasvip Etmiyoruz"

Yaralanan öğretmenlerden Emine Polat Zencirci de uğradıkları şiddeti kınayarak, bir daha böyle bir şeyin yaşanmamasını temenni etti.

Darp olayının yaşandığı Konuklu İlkokulunun Müdürü Rıdvan Eviz ise "Velimiz tarafından müdür yardımcımız ve öğretmenlerimiz darp edildi, bize hakaretler edildi. Öğretmenler ve idare olarak çok üzgünüz böyle bir olayı tasvip etmiyoruz."

Yaralanan öğretmenler, bugün okullarında görevlerine döndüler. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Editör: Haber Merkezi