Öğretmen Haberleri

öğretmen haberleri ve güncel öğretmen gelişmeleri, öğretmen ile ilgili tüm video, öğretmen fotoğrafları ve öğretmen haberleri Genç Gazete sitemizde


Yaşam

Hasat için tarlaya giden matematik öğretmeni Bülent Koç, nereden geldiği bilinmeyen bir kurşunla vurularak hayatını kaybetti.

Yaşam

Öğretmenlere ve sağlık çalışanlarına ulaşım desteği veren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, “Bitti mi bitmedi! Memur-Sen dedi ki ‘Bütün...

Eğitim

Vehbi Koç İlköğretim Okulu’nun sevilen müdür yardımcısı Nalan Eriman’ın vefatı, sevenlerini ve eğitim camiasını yasa boğdu.

Eğitim

İzmir'de, öğretmen olarak göreve başlamasına kısa bir süre kala trafik kazası geçirip felç kalan 44 yaşındaki Ender Çakır'ın öyküsü...

Eğitim

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen ve öğrencileri ilgilendiren önemli bir konu olan "ders saati" hakkında açıklamalarda bulundu.

Bursa

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Ana Kucağı Eğitim Merkezlerinde görev yapan öğretmenlere yönelik düzenlenen hizmet içi eğitim programı Binted Başkanlık Salonu’nda tamamlandı.

Eğitim

20 milyonu aşkın öğrenci ve 1 milyonun üzerinde öğretmen, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının ikinci dönemine giriş yapmaya hazırlanıyor.

Bursa

Millî Eğitim Bakanlığı'nın öncülüğünde hayata geçirilen 'Öğretmen Akademisi' Bursa’da başlıyor.

Gündem

Türkiye'de öğretmen atamaları, 2023 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) puanlarına dayalı olarak planlanmaktadır.

Gündem

Millî Eğitim Bakanlığı 18 Ocak'ta gerçekleştirilen "Öğretmenlerin Mazerete Bağlı Yer Değiştirme" işlemlerinin ardından, yer değiştirme işlemi gerçekleşmeyenler için yeni bir...

Gündem

"Öğretmenlerin Mazerete Bağlı Yer Değiştirme" işlemleri sonrasında, yer değiştirme işlemi gerçekleşmeyen öğretmenlere yeni bir hak tanıdı.

İnegöl

Bir Öğretmenin Hayat Hikayesi ve Toplumsal Katkıları. İbrahim Çoban kimdir? Bir eğitimcinin, toplum liderinin ve ardında bıraktığı mirasın hikayesi.