İslambey Mahallesi'nde yaşanan olay, gece saatlerinde mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşattı. Olay, cep telefonu kameralarıyla kaydedildi. Peki, bu olay nasıl bu noktaya geldi ve sonuçları ne olacak?

Geceyi Alevlendiren Miras Tartışması

İddiaya göre, iki erkek kardeş arasında süren miras anlaşmazlığı mahkemeye taşındı. Mahkeme sonrası anlaşma kararı alan kardeşler, evde başlayan barışçıl bir görüşmeyle sorunlarını çözmeye çalıştı. Ancak bu görüşme, diğer aile üyelerinin de katılımıyla kısa sürede şiddetli bir kavgaya dönüştü.

Otomobil başıboş ata çarptı: 1 kişi öldü Otomobil başıboş ata çarptı: 1 kişi öldü

Anlaşma Çabası Şiddete Dönüştü

Ev içinde başlayan tartışma, sokakta şiddetli bir çatışmaya dönüştü. Aile üyeleri, ellerine ne geçirdiyse birbirlerine fırlattı. Kavga sırasında bıçak ve sopa kullanıldı, 5 kişi yaralandı.

Korku Dolu Dakikalar ve Polis Müdahalesi

Gece saatlerinde yaşanan bu olay, mahalle sakinlerini dehşete düşürdü. Kavga sırasında zaman zaman silah sesleri duyuldu. Şans eseri, ateşlenen silahlardan çıkan kurşunlar kimseye isabet etmedi. Polis ekipleri, kavgaya müdahale ederek 14 kişiyi gözaltına aldı.

“Bu olay, aile içi anlaşmazlıkların ne denli tehlikeli boyutlara ulaşabileceğinin bir göstergesi. Mahalle sakinleri büyük bir korku yaşadı.”

sokak kavga (1)

WhatsApp’ta Genç Gazete kanalını takip edin:

https://whatsapp.com/channel/0029Va9sUvv7YSdBkk9nnX0G

KANALI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

NASIL TAKİP EDEBİLİRSİNİZ ?

Eğer bu yazıyı mobil web tarayıcıdan ya da uygulamadan okuyorsanız BURAYA tıklayarak abone olabilirsiniz.

Whatsapp İhbar Hattımıza haber göndermek için;

0532 696 30 57

Editör: AYHAN BAYRAKTAR