Bursa'da yaşanan akılalmaz bir olay, hem şehrin hem de ülkenin gündemine bomba gibi düştü. G.K. isimli bir kadın, kendisini aldattığından şüphelendiği kocasını ikinci kattan aşağı itti. Ardından yaralı kocasının yanına bıçakla gelen kadın, "Beni aldatmanın bedeli bu, erkek olun karınıza sahip çıkın" şeklinde bağırdı. İşte bu şoke eden olayın tüm detayları...

Ekran Resmi 2023-11-27 10.28.40

Şiddet Dolu Anlar: Kadın, Kocasını İkinci Kattan İtti!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde meydana gelen olayda, G.K. isimli 33 yaşındaki kadın, eşi Y.U. ile şiddetli bir tartışma yaşadı. Tartışmanın büyümesi üzerine G.K., kocasını evlerinin ikinci katındaki pencereden iterek metrelerce yükseklikten aşağı attı.

Uludağ'da Mayıs ayında kar sürprizi Uludağ'da Mayıs ayında kar sürprizi

Yaralı Kocasının Yanına Bıçakla İndi

"Beni aldatmanın bedeli bu, erkek olun karınıza sahip çıkın"

Yaralı kocasının yanına bıçakla inen G.K., bu sırada kendisini telefonla görüntüleyen komşularına da tepki gösterdi. G.K., eşi Y.U.'nun etrafında bıçakla dolaşırken, camdan bakan komşularına yukarıda alıntılanan sözleri bağırdı.

Ekran Resmi 2023-11-27 10.27.45

Hastanede Tedavi Altına Alındı

Apartman sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, yerde hareketsiz yatan Y.U.'ya ilk müdahaleyi yaptı. Daha sonra hastaneye kaldırılan Y.U., tedavi altına alındı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Editör: Abdullah Argun