Aile içi şiddet Haberleri

aile içi şiddet haberleri ve güncel aile içi şiddet gelişmeleri, aile içi şiddet ile ilgili tüm video, aile içi şiddet fotoğrafları ve aile içi şiddet haberleri Genç Gazete sitemizde


3.Sayfa

Kendisinden boşanmak isteyen eşini sokak ortasında kalbinden bıçaklayıp kaçan şahıs, polis ekipleri tarafından yakalandı.

İnegöl

İnegöl'ün Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşanan silahlı kavgada bir kişi yaralandı.

Asayiş

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde, parasal talebine ret yanıtı alan bir kişi, annesini ve kendisini benzin dökerek ateşe verdi.

İnegöl

İnegöl Kemalpaşa Mahallesi, Kemalettin Samipaşa Caddesi'nde kardeşler arasında çıkan tartışma kanlı bitti.

Bursa

Uzun süredir konuşmadığı kızıyla yeniden bir araya gelmek isteyen bir anne, tartışmanın büyümesi üzerine kızını bıçakladı.

Bursa

Genç bir adamın, bilinmeyen bir sebepten dolayı tartıştığı babasını pompalı tüfekle vurarak öldürmesinin ardından, polis ekipleri tarafından yakalanışı ve olayın...

3.Sayfa

Esenyurt Çınar Mahallesi'nde meydana gelen korkunç olayda, Yunus Ç. isimli kişi, karısı Rojin Ç.'yi çocuklarının gözü önünde defalarca bıçakladı.

İnegöl

İnegöl'ün Kulaca Mahallesi'nde meydana gelen trajik bir olayda, K. Ö., sözlü tartışmanın ardından eski eşi M. Y.'yi karnından bıçakladı. Yaralanan...

Bursa

Bursa'da yaşanan akılalmaz bir olay, hem şehrin hem de ülkenin gündemine bomba gibi düştü.

Asayiş

Çankırı’da yaşanan aile içi şiddet sonucu bir kadın hayatını kaybetti. Kavga ettiği eşi tarafından bıçaklanan kadın, olay yerinde hayatını kaybetti.

Asayiş

Bir genç, abisini neden bıçakladığını şaşırtıcı bir açıklamayla yanıtladı: "Canım istedi." Peki, bu trajik olayın perde arkasında neler var?

3.Sayfa

Olay, Beyoğlu'nda bir evde meydana geldi. Adamın, henüz bilinmeyen bir nedenle önce ailesini sonra kendini vurduğu anlaşıldı.