İstanbul Esenyurt’ta yaşanan dramatik olay, annesine şiddet uygulayan bir oğlun, komşular tarafından dövülmesiyle son buldu. Peki, mahalleli şiddete nasıl bir dur dedi? İşte olayın detayları...

Olayın Perde Arkası

Annenin Çığlığı Mahalleyi Sarsıyor

Esenyurt'taki sessiz gece, bir annenin çığlıklarıyla bölündü. Mahalle sakinleri, pencereden yardım çağrısında bulunan kadının sesini duyunca hemen harekete geçti. Kadının oğlu olduğu iddia edilen şüpheli, annesine eşyalar fırlatıp, bıçakla tehdit ederken bulundu.

Anneye Vurulur Mu (3)

Komşuların Müdahalesi

Şiddet uygulayan şahıs, kadının kapısını açması üzerine komşuların hışmına uğradı. Yumruk ve sopalarla dövülen şüpheli, aldığı darbeler sonucu "Anne!" diye bağırmaya başladı.

" Bir süre önce annesine şiddet uygulayan şahıs, aldığı darbelerin acısıyla “Anne!” diyerek bağırmaya başladı."

Otomobil şarampole devrildi: 1 ölü, 1 yaralı Otomobil şarampole devrildi: 1 ölü, 1 yaralı

Anneye Vurulur Mu (4)

“Cihan benim oğlum. Eline evde ne geçerse benim kafama çalıyor. Zaten şikayetim de var. Beni dövüyordu. Ben camdan ‘Ne olur eve gel’ dedim. Evden uzaklaştırması da var ama yine de akıllanmıyor. Sürekli içip beni dövüyor. Yine şikayetçi olacağım. Bıktım, usandım. Oğlum beni öldürecek”

Olay sonrası polis ekipleri, ihbar üzerine hızla olay yerine intikal etti. Yaşlı kadın, ifadesinin ardından oğlundan şikayetçi oldu. Polis, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Editör: Haber Merkezi