Polis Operasyonu Haberleri

Polis Operasyonu haberleri ve güncel Polis Operasyonu gelişmeleri, Polis Operasyonu ile ilgili tüm video, Polis Operasyonu fotoğrafları ve Polis Operasyonu haberleri Genç Gazete sitemizde


İnegöl

İnegöl'e bağlı Cerrah Mahallesi'nde, hırsızlık suçlarından aranan 31 yaşındaki S.B., polis ekiplerinin dikkatli takibi sonucu mahallede dolaşırken yakalandı.

Asayiş

İki yıl önce Rize'de gerçekleştirdiği silahlı yaralama suçundan aranan ve bu olayın ardından her yerde aranan şüpheli, İnegöl'de polis ekipleri...

Asayiş

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde gerçekleşen silahlı saldırı olayı, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Asayiş

Polisin 'dur' ihtarına uymayan plakasız bir araç kovalanırken, şüpheliler araçtan atlayarak kaçtı, araçtan uzun namlulu silahlar çıktı.

İnegöl

İnegöl'de uyuşturucu ticareti yapmak suçundan aranan bir şahıs, narkotik polisinin sıkı takibi sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Asayiş

Bursa Yıldırım'da, dün gerçekleşen ve 3.5 milyon lira değerinde altın çalınan kuyumcu soygununun zanlıları yakalandı.

Asayiş

Ülke genelinde gerçekleştirilen büyük çaplı bir polis operasyonunda, uyuşturucu tacirlerine yönelik önemli bir darbe vuruldu.

Asayiş

Kütahya'da polis tarafından bir otomobilde ve sürücünün evinde yapılan aramalarda tarihi öneme sahip 95 obje ve 176 sikke ele geçirildi.

Asayiş

İnegöl'e çalıntı olduğu şüphesiyle gelen bir araç, polis ekiplerinin dikkatli takibi sonucu durduruldu. Yapılan inceleme neticesinde aracın, sürücü İsmail G....

Asayiş

İzmir Karşıyaka'da sokak kedilerini öldüren bir kişi, polis operasyonuyla yakalandı ve gözaltına alınırken bir vatandaş tarafından yumruklandı.

Bursa

Bursa'da, oto hırsızlığından cezaevine giren bir şahıs, serbest kaldıktan sadece 24 saat sonra yine aynı suçtan yakalanarak cezaevine gönderildi. Peki,...

Bursa

Bursa'da, aranma kaydı bulunan bir şüpheli ve arkadaşı, park halindeki bir otomobili çaldı.