Osmangazi ilçesinde gerçekleşen hırsızlık olayı, araç sahipleri ve yerel halk için endişe verici bir durum ortaya çıkardı. Habil Kaan S. ve arkadaşı, akşam saatlerinde park halindeki bir aracı hedef aldı. Planları kısa sürede eyleme dönüştü ve hırsızlık anları kameralara yansıdı.

Öğrenciler geleneksel oyunlarda buluştu Öğrenciler geleneksel oyunlarda buluştu

A W107987 06Şüpheli Habil Kaan S., aracı iterek park yerinden çıkardı ve düz kontakla olay yerinden ayrıldı. Araç sahibinin durumu fark etmesi ve hızla polise haber vermesiyle, Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri derhal harekete geçti. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, şüpheliyi Yalova'da tespit edip gözaltına aldı.

Gözaltına alınan Habil Kaan S.'nin, 30 ayrı suçtan arandığı ve kardeşinin araç plakasını kullanarak yakalanmamaya çalıştığı ortaya çıktı. Emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemede tutuklanan şüpheli, hırsızlık suçundan cezaevine gönderildi.

"Hırsızlık anları güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Ekiplerin dikkatli çalışması ve hızlı hareketi sayesinde şüpheli kısa sürede yakalandı."

Editör: Abdullah Argun