Motosiklet üzerindeki kasklı bir saldırganın, hedeflediği şahsa ateş açtığı ancak isabet ettiremeyince çevredeki iş yerine zarar verip olay yerinden kaçtığı görüldü.

Polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu saldırgan kısa sürede yakalandı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Senin yüzünden eşimden ayrıldım dedi, pastanede kurşun yağdırdı Senin yüzünden eşimden ayrıldım dedi, pastanede kurşun yağdırdı

Genç Gazete Hedefindeki Adamı Vuramayınca Dükkana Kurşun Yağdırdı, Kamera Kaydetti (2)

Gündüz Vakti Silahlı Saldırı

Kağıthane Sultan Selim Mahallesi'nde, motosikletle gelen kasklı bir saldırgan, iş yeri önünde oturan iki şahısa yönelik silahlı saldırı gerçekleştirdi. Hedeflediği kişiye ateş açan saldırgan, isabet ettiremeyince iş yerine kurşun yağdırdı ve hızla olay yerinden uzaklaştı. Bu anlar, çevredeki güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Genç Gazete Hedefindeki Adamı Vuramayınca Dükkana Kurşun Yağdırdı, Kamera Kaydetti (3)

Olayın ardından bölgeye sevk edilen polis ekipleri, güvenlik kamera görüntülerini ve görgü tanıklarının ifadelerini dikkate alarak saldırganın kimliğini tespit etti. Çevredeki kovanları toplayan ekipler, delilleri topladı ve saldırganı yakalamak için geniş çaplı bir araştırma başlattı.

Genç Gazete Hedefindeki Adamı Vuramayınca Dükkana Kurşun Yağdırdı, Kamera Kaydetti (4)

Saldırgan Yakalandı ve Tutuklandı

Polisin detaylı incelemeleri ve sıkı takibi sonucunda, saldırgan kimliği belirlenerek bir uygulama sırasında yakalandı. Üzerinden ruhsatsız bir tabanca çıkan şahıs, adliyeye sevk edilerek tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Genç Gazete Hedefindeki Adamı Vuramayınca Dükkana Kurşun Yağdırdı, Kamera Kaydetti (5)

Editör: Özkan Duran