KAMERA Haberleri

KAMERA haberleri ve güncel KAMERA gelişmeleri, KAMERA ile ilgili tüm video, KAMERA fotoğrafları ve KAMERA haberleri Genç Gazete sitemizde


İnegöl

İnegöl'de trafik düzeninin sağlanması ve yanlış parklanmaların önüne geçilmesi amacıyla çeşitli noktalara çok sayıda kamera yerleştirildi. Yeni kurulan bu kameralar...

Asayiş

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde gerçekleşen silahlı saldırı olayı, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Teknoloji

Meizu 21 Pro'nun etkileyici kamera özellikleri ve yaklaşan lansman zamanı, sızdırılan bilgilerle teknoloji tutkunlarının ilgisini çekiyor.

Teknoloji

Apple, uzun vadeli planlarını oluşturdu. Ortaya çıkan raporlar, iPhone 17 özçekim kamerası ile ilgili detaylar barındırıyor.

Türkiye

Defne ilçesi Harbiye Mahallesi’nde arıcılık yapan İsmail Akyüz, çiftliğinde hobi amaçlı tavuk beslemeye başladı

Asayiş

Bursa'da, kendilerince hızlı ve akıllıca hareketlerle telefon çalan üç kadın yankesici, sokak timlerinin dikkatli takibi sonucu yakalandı.

Gündem

Akıllı telefon pazarının öncü markalarından biri olan ve, yılın son çeyreğinde amiral gemisi seviyesinde yeni bir model duyurusu yapmayacaklarını...

Asayiş

Depremin vurduğu Hatay’da vatandaşlar, iş makinasıyla kolonları kesilerek yıkılan 8 katlı binanın yerle bir oluşunu meraklı gözlerle izledi.

Asayiş

Taksi ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Asayiş

Eskiden otel olarak kullanılan ve şuanda boş olduğu öğrenilen 17 katlı binada yangın çıktı. O anları kamera kaydetti.

Asayiş

Dükkan sahibinin namaz kılmasını fırsat bilen bir kadın ve yanındaki çocuklar, bakkaldan dondurma çaldı.

Asayiş

Esenyurt’ta bir iş yerinde meydana gelen, 2 kişinin öldüğü silahlı kavganın kan donduran görüntüleri ortaya çıktı.