Silahlı saldırı Haberleri

Silahlı saldırı haberleri ve güncel Silahlı saldırı gelişmeleri, Silahlı saldırı ile ilgili tüm video, Silahlı saldırı fotoğrafları ve Silahlı saldırı haberleri Genç Gazete sitemizde


Asayiş

Kahramanmaraş’ta Starbucks şubesine bir kişi tarafından önce pompalı av tüfeğiyle ateş açıldı, daha sonra da taşlı saldırı gerçekleştirildi. Olayda 1...

Dünya

Amerika’nın Pensilvanya eyaletinde Ramazan Bayramı etkinliği esnasında gerçekleşen silahlı saldırıda çok sayıda kişi yaralandı.

Asayiş

Bir grup, aralarında husumet olduğu iddia edilen kişilere silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda 2 kişi hayatını kaybederken 2 kişi yaralandı.

Asayiş

İnegöl’ün Orhaniye Mahallesi’nde yer alan bir kasap işletmesi, sabah saatlerinde motosikletli şahıslar tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Asayiş

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde gerçekleşen silahlı saldırı olayı, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Asayiş

Çorum, Kale Mahallesi'nde gerçekleşen korkunç olayda, kimliği meçhul bir saldırganın pompalı tüfekle ateş açtığı gencin ayakları kesildi.

Asayiş

Yürüyüş şeklini beğenmediği bir kişiyi bacaklarından vuran saldırgan, olayın ardından polis tarafından yakalanarak tutuklandı.

Asayiş

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde meydana gelen trajik olayda, bir kişi otomobili içinde silahlı saldırıya maruz kalarak hayatını kaybetti.

Asayiş

Pendik'te, kaymakamlık lojmanı önündeki polis noktasına motosikletli 2 kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi.

Asayiş

Kıraathane önünde bulunan kişilere kimliği belirsiz saldırganlar tarafından yapılan silahlı saldırı sonucunda 2 kişi yaralandı.

Asayiş

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde, bir lüks sitedeki kafeteryada okey oynayan bir grup, kimliği belirsiz bir saldırganın silahlı saldırısına maruz kaldı...

Asayiş

Bir ailenin yaşamını alt üst eden trajik bir olay, Ceyhan'ın sakin Belediye Evleri Mahallesi'ni sarsıntıya uğrattı.