İnegöl sondakika Haberleri

İnegöl sondakika haberleri ve güncel İnegöl sondakika gelişmeleri, İnegöl sondakika ile ilgili tüm video, İnegöl sondakika fotoğrafları ve İnegöl sondakika haberleri Genç Gazete sitemizde


İnegöl

Boğaz Köyü'nün tarihine, kültürüne ve coğrafyasına dair detayları bu haberimizde paylaşıyoruz. İşte İnegöl'ün en güzel köylerinden beri...

İnegöl

İnegöl UEFA standartlarında 2500 kişilik yeni tribüne kavuşuyor. Kapalı Maraton tribünün, karşısındaki portatif tribün 24 Nisan’da yıkılacak.

Ekonomi

Amerikalı Riotur firması, İnegöl'ün İsaören köyünde potansiyel deterjan soda madeni yataklarını araştırıyor. Bu, bölgede yapılan ikinci büyük arama faaliyeti.

İnegöl

Muhittin Demirsoy, O İnegöl Belediye Meclis Üyesi, O İnegöl'ün sevilen cemiyet adamı, O İnegöl'ün unutulmaz esnafı...

İnegöl

İnegöl Cerrah Mahallesi'nde uzun süredir aranan bir uyuşturucu taciri, düzenlenen operasyonla yakalandı.

İnegöl

İnegöl' de, Hikmet Şahin Köprülü Kavşağı'ndaüç otomobilin karıştığı zincirleme kaza sonucu dört kişi yaralandı.

İnegöl

İnegöl'de Bayram Namazı saat kaçta kılınacak? İşte İnegöl'de bayram namazı saati. Bayram namazı nasıl kılınır sorusunun cevabı da haberimizde

İnegöl

Bayram yolculuğu yapmak isteyen vatandaşlar, İnegöl Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde yoğunluk oluştururken trafik ekipleri denetim gerçekleştirdi.

Asayiş

Bursa turundan İnegöl'e dönen arkadaşlar, şaka yüzünden tartışınca araçtan inip kavga ettiler. Kavgada bir kişi bıçakla ağır yaralandı.

Bursa

İnegöl Kestel yolunda demir ve konserve kapaklarını güvensiz şekilde taşıyan sürücüler, tehlike yaşattı. O anlar, amatör kamera tarafından kaydedildi.

İnegöl

İnegöl Belediyesi kırsal mahallelerde hizmet seferberliğini sürdürüyor. Bilalköy Mahallesinde 5 sokakta 5500 m2 parke taş kaplaması gerçekleştiriliyor.

İnegöl

Öncelikle bu değerli fotoğrafı GençGazete’ye ulaştıran eski itfaiye müdürü Münir Kandemir’e çok teşekkür ediyorum.