İnegöl Baykoca Mahallesi'ndeki TOKİ konutları yakınında bulunan bir kedi evinde, 6'sı yavru toplam 7 kedinin parçalanmış halde öldürüldüğü ortaya çıktı. Olay, hayvansever Filiz Akın Karabulut tarafından fark edildi. Kedileri beslemek için kedi evine gelen Karabulut, hiçbir kedi bulamayınca çevreyi araştırdığında bu kan donduran manzarayla karşılaştı. Durumu hemen polise ve İnegöl Belediyesine bildiren Karabulut, büyük bir üzüntü yaşadı.

Olay yerinde incelemelerde bulunan ekipler, soruşturma başlattı. Filiz Akın Karabulut, yaşanan vahşeti anlatırken, toplumda artan şiddet eğilimine ve sevgisizlik sorununa dikkat çekti. Karabulut, "Maalesef yine bugün bir insanlık suçuyla buradayız. Bu, sevgisiz yetişen ve acımasızca davranan çocukların sonucudur," dedi ve ailelerin çocuklarını hayvan sevgisi ile yetiştirmelerinin önemine vurgu yaptı.

İnegöl'de Kaçış ve Kovalamaca: Polis Ekipleri Tarlalık Alana Giren Araçta Silah Buldu! İnegöl'de Kaçış ve Kovalamaca: Polis Ekipleri Tarlalık Alana Giren Araçta Silah Buldu!

Karabulut, katillerin bir an önce bulunarak, gereken cezayı almalarını umduğunu belirtti. Olayın, toplumsal olarak daha büyük sorunlara işaret ettiğini ve insanlığın bu tür vahşetlerle yüzleşmek zorunda kaldığını ifade etti. Bu tür olayların toplumda derin yaralar açtığını ve çözümün, yalnızca adli müdahalelerle sağlanamayacağını, aynı zamanda toplumsal bilinç ve eğitimin de şart olduğunu dile getirdi.

Muhabir: Tuncay Şentürk