İsrail’de deprem mi oldu? Gece yarısı uykudan uyandılar
İsrail’de deprem mi oldu? Gece yarısı uykudan uyandılar
İçeriği Görüntüle

Velilerin durumu fark edip okul yönetimine şikayette bulunmasıyla birlikte kantin işletmecisi hakkında işlem başlatıldı. Tepkiler üzerine okul yönetimi, kantin işletmecisinin sözleşmesini derhal feshetti. “İddiaya göre, kantinci Kur’an-ı Kerim sayfalarını tost kağıdı yaptı” ifadesi olayın ciddiyetini gözler önüne serdi.

Bunun Adı Skandal Kantinci Kur’an Sayfalarını Tost Kağıdı Yaptı (1)

Soruşturma Başlatıldı

Yaşanan skandalın ardından yetkililer konuyla ilgili inceleme başlattı. “Olayla ilgili soruşturma başlatıldı” açıklamasıyla adli sürecin devreye girdiği bildirildi. Olayın tüm yönleriyle araştırıldığı ve sorumluların gerekli cezayı alması için sürecin titizlikle sürdürüldüğü öğrenildi.

Bunun Adı Skandal Kantinci Kur’an Sayfalarını Tost Kağıdı Yaptı (2)

Gaziantep’te yaşanan bu olay, kutsal değerlere saygı konusunda hassasiyetin önemini bir kez daha gündeme taşıdı. Eğitim kurumlarında yaşanan bu tür vakaların kamuoyunda büyük yankı uyandırdığı görüldü.

Kaynak: İHA