İnegöl Çocuk Festivaline Renkli Final

Gençgazete’nin bu yıl ilkini gerçekleştirdiği 1. Çocuk Festivali, İnegöl Lisesi Müzik Kulübü ve Da Capo Müzik evi sahibi Erhan Akgün’ün verdiği konser ile son buldu. Final gecesine yaklaşık 2 bin kişi katıldı.

Genc Gazete Inegol Cocuk Senligi (10)

Festivalde renkli görüntülerle dolu bir gece

Gençgazete’nin köylü çocukları sevindirmek, alışık olmadıkları aktivitelere yönlendirmek için başlattığı festivalin son bölümü renkli görüntülere sahne oldu.

Genc Gazete Inegol Cocuk Senligi (8)

Küçük Yenice Köyü İlköğretim Okulu bahçesinde toplanan 6 köy’ün sakinleri halk müziği, sanat müziği’ne doyarken pop şarkıları eşliğinde de gönüllerince eğlendiler.

Genc Gazete Inegol Cocuk Senligi (12)

Yarışma ve Hediyeler

Gecenin geç saatlerine kadar süren konser sonrası, İstiklal Marşı'nı en iyi okuma yarışmasında dereceye giren 2 çocuğa Teknik Genç Bebe ve Başak Mobilya tarafından çocuk odası hediye edildi.

Genc Gazete Inegol Cocuk Senligi (6)

Gecede ayrıca Gençlik A.Ş ve Gençgazete tarafından temin edilen 37 ekran TV, ile yine esnafların verdiği birçok hediye çekilişle çocuklara armağan edildi.

Final gösterisi sonrası Köy Muhtarı Orhan Çetin ile okul yönetimi festivali düzenleyen ekibimize teşekkür etti.

Genc Gazete Inegol Cocuk Senligi (11)

Köy Muhtarı teşekkür etti

Festivale İnegöl Kaymakamı Erdoğan Bektaş, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk ve Genç Ajans Yönetim kurulu Başkanı Ömer Şen de katılarak çocukların sevincine ortak oldu.

Genc Gazete Inegol Cocuk Senligi (9)

Festivalin kapanışında, Köy Muhtarı Orhan Çetin ve okul yönetimi, festivali düzenleyen ekibe teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdi. Etkinlik, köy sakinlerinin ve çocukların yüzlerinde gülümsemeyle sona erdi.

ÇOCUK FESTİVALİNDEN KARELER

Genc Gazete Inegol Cocuk Senligi (13)

Genc Gazete Inegol Cocuk Senligi (2)

Genc Gazete Inegol Cocuk Senligi (3)

Genc Gazete Inegol Cocuk Senligi (1)

Arşivden haber: 30 Mayıs 2006

Kaynak: Genç Gazete arşiv