Türk hava yolları Haberleri

türk hava yolları haberleri ve güncel türk hava yolları gelişmeleri, türk hava yolları ile ilgili tüm video, türk hava yolları fotoğrafları ve türk hava yolları haberleri Genç Gazete sitemizde


Gündem

Türk Hava Yolları'nın (THY) duyurduğu dev personel alım süreci havacılık sektöründe önemli bir gelişme olarak karşımıza çıkıyor.

Gündem

Türk Hava Yolları (THY), seyahatseverlere 4-5 Nisan 2024 tarihlerinde alınmış olan yurt içi uçak biletleri için büyük bir fırsat sunuyor.

Gündem

Türk Hava Yolları (THY), Türkiye Sivil Havacılık Sendikası (Hava-İş) ile 2 yılı kapsayan 28. Dönem Toplu İş Sözleşmesi'nin imzalandığını duyurdu.

Gündem

Türk Hava Yolları (THY), sektöründe öncü bir adım atarak yaşlı yolcuları için özel bir kampanya başlattı.

Ekonomi

Türk Hava Yolları'nın yeni markası AJet, yurt içi seferlerinde yolcularına özel bir kampanya sunuyor. İndirimli bilet kampanyası, 299 TL'den başlıyor!

Gündem

Türk Hava Yolları (THY), Venezuela, Meksika, Kolombiya, Küba ve Brezilya'ya seyahat etmeyi planlayan yolcular için önemli bir duyuru yaptı.

Gündem

Türk Hava Yolları bünyesindeki alt marka AnadoluJet, şirketleşme sürecini tamamlayarak AJet adını alıp, Türk Hava Yolları'ndan bağımsız bir şekilde yoluna...

Ekonomi

Türk Hava Yolları (THY), 2024 yılında önemli bir istihdam atağına geçerek, yaklaşık 5 bin kişiyi bünyesine katmayı planlıyor.

Gündem

Türk Hava Yolları (THY), müşterilerine sağladığı hizmetleri artırarak yurt içi uçuşlarında da internet hizmeti sunma kararı aldı.

Türkiye

Türk Hava Yolları (THY), yurt içi uçuşlarında uçak içi ücretli internet hizmetinin başladığını duyurdu.

Gündem

Türk Hava Yolları (THY), 24 Ocak Çarşamba günü planlanan Buenos Aires ile Sao Paulo arasındaki aktarmalı seferlerin Arjantin'de gerçekleşecek.

Gündem

Türk Hava Yolları (THY), Almanya'da beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle Münih ve Frankfurt kentlerine yapılacak bazı seferlerin iptal edildiğini...