Ajet, 299 TL'den başlayan cazip fiyatlarla Türkiye'nin dört bir yanını keşfetme fırsatı veriyor.

15-17 Mart tarihleri arasında AJet mobil uygulamasından biletinizi alabilir, 31 Mart-30 Eylül 2024 tarihleri arasında ekonomik uçuşların keyfini çıkarabilirsiniz.

AJet'in sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruya göre, "Türkiye’nin eşsiz güzelliklerine 299 TL'den başlayan fiyatlarla uçun." mesajı paylaşıldı. Bu özel kampanya, sınırlı süre için geçerli olup, AJet mobil uygulamasına özel avantajlar sunuyor.

Genç Gazete Ajet'ten Yaza Özel Indirimli Bilet Kampanyası, 299 Tl'den Başlıyor! (1)-1

Seferler ve Noktalar

2008 yılında Türk Hava Yolları bünyesinde kurulan ve 12 Mart itibarıyla AJet adını alan şirket, yaz döneminde 95 uçaklık filosuyla iç hatlarda 41, dış hatlarda ise 52 olmak üzere toplam 93 farklı noktaya sefer düzenleyecek. Bu geniş sefer ağı ile yolcular, Türkiye'nin yanı sıra birçok yabancı destinasyona da ekonomik şekilde ulaşma imkanı bulacak.

Genç Gazete Ajet'ten Yaza Özel Indirimli Bilet Kampanyası, 299 Tl'den Başlıyor! (2)

"Türkiye’nin eşsiz güzelliklerine 299 TL'den başlayan fiyatlarla uçun."

AJet'in bu kampanyası, hem ekonomik seyahat imkanı arayanlar hem de yaz dönemi tatil planları yapanlar için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Kampanyadan yararlanmak için AJet mobil uygulamasını ziyaret ederek, belirtilen tarihler arasında biletinizi alabilirsiniz.

Altın Fiyatları Yükseliyor! 19 Mayıs Canlı Altın Fiyatları Altın Fiyatları Yükseliyor! 19 Mayıs Canlı Altın Fiyatları

Genç Gazete Ajet'ten Yaza Özel Indirimli Bilet Kampanyası, 299 Tl'den Başlıyor! (3)

Editör: Özkan Duran