Türk Hava Yolları (THY), 24 Ocak Çarşamba günü planlanan Buenos Aires ile Sao Paulo arasındaki aktarmalı seferlerin Arjantin'de gerçekleşecek grev nedeniyle iptal edildiğini duyurdu. THY Basın Müşavirliği tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, Arjantin'deki havalimanı yer hizmetleri personelinin grev kararı çerçevesinde, çarşamba günü gerçekleştirilmesi planlanan "TK 15" sefer sayılı "Sao Paulo-Buenos Aires" ve "TK 16" sefer sayılı "Buenos Aires-Sao Paulo" uçuşları iptal edilecek.

Arjantin'deki Havaalanı Personeli Grevi Nedeniyle THY Seferleri İptal

Açıklamada, Arjantin'deki havalimanı yer hizmetleri personelinin grevinin etkisiyle, söz konusu seferlerin düzenlenemeyeceği ve yolcuların mağdur olmaması adına bu kararın alındığı vurgulandı. İptal edilen uçuşlara rezervasyon yaptırmış olan yolcuların, alternatif seçenekler ve iade süreçleri konusunda bilgilendirilmeleri için THY'nin müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeleri önerildi.

Irak ve Suriye'de 3 terörist etkisiz halde Irak ve Suriye'de 3 terörist etkisiz halde

THY, Arjantin Havaalanı Grevi Sebebiyle Çarşamba Seferlerini İptal Etti

THY, gelişmeleri takip ederek gerekli güncellemeleri sosyal medya hesapları ve resmi web sitesi üzerinden paylaşacağını belirtti. Yolcuların seyahat planlarını gözden geçirmeleri ve güncel duyuruları takip etmeleri önemle vurgulandı.

THY, Buenos Aires-Sao Paulo Seferlerini Grev Nedeniyle İptal Ediyor

Bu tür olaylar seyahat edenler için beklenmedik durumlar yaratabileceği için, etkilenen yolcuların THY müşteri hizmetleri veya ilgili yetkililerle iletişime geçerek en güncel bilgilere ulaşmaları önerilmektedir.

Editör: İHSAN KURAN