THY Haberleri

THY haberleri ve güncel THY gelişmeleri, THY ile ilgili tüm video, THY fotoğrafları ve THY haberleri Genç Gazete sitemizde


Gündem

Yapılan anlaşmaya göre, THY çalışanlarının maaşlarına 2024 yılının ilk 6 ayı için %64 oranında zam yapılması kararlaştırıldı.

Gündem

Türk Hava Yolları (THY), sektöründe öncü bir adım atarak yaşlı yolcuları için özel bir kampanya başlattı.

Gündem

Türk Hava Yolları (THY), Venezuela, Meksika, Kolombiya, Küba ve Brezilya'ya seyahat etmeyi planlayan yolcular için önemli bir duyuru yaptı.

Ekonomi

Türk Hava Yolları (THY), 2024 yılında önemli bir istihdam atağına geçerek, yaklaşık 5 bin kişiyi bünyesine katmayı planlıyor.

Gündem

THY Basın Müşavirliği tarafından yapılan resmi açıklamada, grev sebebiyle etkilenen seferlerin detayları şu şekilde sıralandı.

Gündem

Bu anlamlı proje, THY'nin geçmişteki emekleri ve birikimiyle güçlenen bir marka olarak, çalışanlarını kutlama ve bir araya getirme hedefini taşıyor.

Gündem

Türk Hava Yolları (THY), müşterilerine sağladığı hizmetleri artırarak yurt içi uçuşlarında da internet hizmeti sunma kararı aldı.

Türkiye

Türk Hava Yolları (THY), yurt içi uçuşlarında uçak içi ücretli internet hizmetinin başladığını duyurdu.

Gündem

Türk Hava Yolları (THY), 24 Ocak Çarşamba günü planlanan Buenos Aires ile Sao Paulo arasındaki aktarmalı seferlerin Arjantin'de gerçekleşecek.

Güncel

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, 600 pilotun da aralarında bulunduğu 8 bin yeni personel alımını duyurdu...

Gündem

Türk Hava Yolları (THY), Almanya'da beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle Münih ve Frankfurt kentlerine yapılacak bazı seferlerin iptal edildiğini...

Gündem

Türk Hava Yolları (THY), Kargo'dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine atanan Turhan Özen'in, 7 yılı aşan başarılı çalışma döneminin ardından...