İngiltere Haberleri

İngiltere haberleri ve güncel İngiltere gelişmeleri, İngiltere ile ilgili tüm video, İngiltere fotoğrafları ve İngiltere haberleri Genç Gazete sitemizde


Yaşam

İngiltere'de gerçekleştirilen bir araştırma, günde 10 bin adım atmanın erken ölüm riskini belirgin bir şekilde azalttığını ortaya koydu.

Politika

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ülkenin ekonomik ilişkilerini güçlendirmek ve yatırım fırsatlarını değerlendirmek.

Gündem

Yunanistan Sağlık Bakanlığı, Romanya, Fransa, İngiltere ve Avusturya'da görülen kızamık vakalarındaki artışın ardından ülkede önleyici tedbirler alıyor.

Dünya

ABD ve İngiltere, Yemen'de İran destekli Husi hedeflerine yönelik kapsamlı hava ve deniz saldırıları başlattı. Saldırıların, Husilerin İsrail'in Gazze'ye yönelik...

Ekonomi

Teknoloji devi Apple, ABD'de iPhone telefonlarını kasıtlı olarak yavaşlattığı iddiasıyla yürütülen davada 500 milyon dolar tazminat ödemeyi kabul etti.

Yaşam

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde yaşayan Ahmet Civer ve arkadaşı Mehmet, 10 yıl önce hobi olarak başladıkları muhabbet kuşu yetiştiriciliğinde büyük bir...

Spor

Fenerbahçe'de bu sezon sergilediği futbolla göz dolduran Fred için eski takımı Manchester United'ın harekete geçtiği iddia edildi.

Spor

İngiltere Premier Lig’in 14. haftası tamamlandı. İşte sonuçlar ve detaylar..

Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ve Manchester United'ın tarihi rekabeti, 5. haftada yeniden canlanıyor. Bu mücadelede saha avantajı Galatasaray'ın elinde olacak...

Sağlık

İngiltere'de, domuzlarda bulunduğu iddia edilen A(H1N2)v türünde influenza adında yeni bir virüs daha ortaya çıktı.

Spor

İngiliz ekibi Bromley, menajerlik oyunu Football Manager 24'te düzenlenen yarışmayı kazanan kişinin teknik ekibe katılacağını duyurdu.

Kültür& Sanat

İngilizce'de hindiye neden "Turkey" denildiğini hiç merak ettiniz mi? Bu sıradan görünen kuşun isminin arkasındaki tarihi ve kültürel bağlamı keşfedin.