Emniyet müdürlüğü Haberleri

emniyet müdürlüğü haberleri ve güncel emniyet müdürlüğü gelişmeleri, emniyet müdürlüğü ile ilgili tüm video, emniyet müdürlüğü fotoğrafları ve emniyet müdürlüğü haberleri Genç Gazete sitemizde


İnegöl

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün düzenlediği Trafik Haftası, 4-10 Mayıs tarihleri arasında Türkiye genelinde çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

3.Sayfa

“Dur” ihtarına uymayan otomobil sürücüsü kaçtığı tarlada kaza yaparak durabildi. Aramada 19 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

3.Sayfa

Polis ekipleri tarafından durdurulan bir otomobilde yapılan aramada, 2 çuval içerisinde toplam 17 kilo 650 gram uyuşturucu madde esrar ele...

İnegöl

İstanbul'da işlediği cinayetin ardından kaçan ve sahte kimlikle saklanan bir şahıs, İnegöl'de emniyet güçlerinin dikkatli çalışmaları sonucu yakalandı.

Asayiş

İnegöl Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekipleri, Park Caddesi üzerinde gece saat 01.00'de gerçekleştirilen trafik uygulamasında 30 otomobil ve 6 motosikleti denetleyerek,...

Asayiş

İnegöl' de, trafik ekiplerinden kaçan bir sürücü, 5 kilometre boyunca süren adeta film sahnelerini aratmayan bir kovalamaca sonucu yakayı ele...

Asayiş

Kütahya'da gerçekleştirilen bir operasyonda, kurusıkı tabancaların namlusunu değiştirerek satışa sunan bir silah taciri yakalandı.

Asayiş

Kocaeli'de uluslararası uyuşturucu ağlarına büyük darbe: "Narkogüç-45" operasyonuyla 109 kilogram kokain ele geçirildi. Akrep işaretli paketlerin sırrı ne?

Asayiş

Samsun'da, trafik kurallarını ihlal eden yayalara yönelik yapılan denetimlerde, kırmızı ışık ihlali yapan 61 kişiye toplamda 41 bin 90 lira...

Gündem

Kırıkkale'de faaliyet gösteren Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şubesi, yasa dışı bahis reklamı yaptığı tespit edilen bir şüpheli yakalandı.

Bursa

Bursa Emniyet Müdürlüğü'nün, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla düzenlediği şok operasyonlar, eğlence mekanlarını hedef aldı.

Bursa

Bursa'da trafik kurallarını hiçe sayan sürücülere yönelik sıkı denetimlerde 225 araç sürücüsüne toplamda 150 bin lira ceza kesildi.