Hafta sonu gerçekleşen bu geniş çaplı denetimlerde, aranması olan şahıslar gözaltına alınırken, bazı iş yerlerine ceza kesildi. 

Güvenlik Önceliğimiz: Bursa Emniyet Müdürlüğü'nden Açıklama

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa yürüttüğü bu operasyon, özellikle huzur ve güven ortamının sağlanması amacını taşıyor. 3 binin üzerinde kişinin sorgulandığı operasyonda, aranması olan 24 kişi yakalanarak gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü, yapılan bu denetimlerin vatandaşların güvenliği için elzem olduğunu vurguladı.

Genç Gazete Bursa'da Eğlence Mekanlarına Büyük Operasyon (3)

Huzur Operasyonlarının Detayları

Operasyon, hafta sonu yoğunluğunu göz önünde bulundurarak, umuma açık iş yerleri ve eğlence mekanlarına yönelik düzenlendi. Ekipler, bu mekanlarda geniş çaplı kimlik ve güvenlik kontrolleri gerçekleştirdi.

Genç Gazete Bursa'da Eğlence Mekanlarına Büyük Operasyon (2)

Cezalar ve Önlemler

Kanunen eksiklikleri bulunan bazı iş yerlerine cezai işlem uygulanırken, vatandaşların huzur ve güvenliğinin ön planda tutulduğu belirtildi. İl Emniyet Müdürlüğü, benzer denetimlerin devam edeceğini açıkladı.

BUÜ’nün proje çalışmaları yazılım desteğiyle güçlenecek BUÜ’nün proje çalışmaları yazılım desteğiyle güçlenecek
“Vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için bu tür operasyonlar sürekli olacak. Herhangi bir olumsuzluğa karşı önlemlerimiz en üst düzeyde.” - Bursa İl Emniyet Müdürü

Genç Gazete Bursa'da Eğlence Mekanlarına Büyük Operasyon (1)

Editör: TUNCAY ŞENTÜRK