Güvenlik Haberleri

güvenlik haberleri ve güncel güvenlik gelişmeleri, güvenlik ile ilgili tüm video, güvenlik fotoğrafları ve güvenlik haberleri Genç Gazete sitemizde


İnegöl

İnegöl'de trafik düzeninin sağlanması ve yanlış parklanmaların önüne geçilmesi amacıyla çeşitli noktalara çok sayıda kamera yerleştirildi. Yeni kurulan bu kameralar...

Yaşam

Mersin'de Ramazan Bayramı'nın ilk gününden bu yana kayıp olan üç çocuktan, dört gün sonra Adana'dan haber geldi.

Asayiş

Anne, baba ve oğlunun yanarak ölü bulunmasının ardından gerçekleşen cinayet soruşturmasında, katilin gasp ettiği bilezikle borç ödediği ortaya çıktı.

Bursa

İnegöl Kestel yolunda demir ve konserve kapaklarını güvensiz şekilde taşıyan sürücüler, tehlike yaşattı. O anlar, amatör kamera tarafından kaydedildi.

İnegöl

İnegöl Belediyesi, şehir güvenliği ve düzenini sağlamak amacıyla "Akıllı Kent Yönetim Sistemi"ni hayata geçirdi.

Asayiş

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıklamalarına göre, 8 ilde DEAŞ'a yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 24 şüpheli gözaltına alındı.

Bursa

Bursa'da henüz sebebi belirlenemeyen bir kaza sonucu devrilen tır dorsesi alev aldı, ve bu anlar dron ile havadan görüntülendi.

Bursa

Bursa'da, kurs ve ders çalışmak için okula gelen dört öğrenci, evlerine gitmek isteyince kapıların kitli olduğunu gördü.

Asayiş

Burdur'da, Park yeri yüzünden çıkan anlaşmazlık sonucu bir kişi, komşusunun aracına tüfekle ateş açarak saldırdı.

Yaşam

Eskişehir'de yaşanan feci kaza, bir sürücünün hayatını kaybetmesiyle sonuçlandı. Otomobilin motoru 100 metre ileriye fırladı.

Asayiş

Erkekleri cinsel içerikli gönderilerle tuzağa düşüren ve ardından sahte avukat kimliği ile şantaj yapan bir dolandırıcılık şebekesi, gerçek avukatları da...

İnegöl

İnegöl’ün bazı mahallelerinde elektrik kesintisi uygulanacak. Uludağ Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (UEDAŞ), kesintiyi web sitesinin planlı kesintiler bölümünden duyurdu.