Avrupa Birliği Haberleri

Avrupa Birliği haberleri ve güncel Avrupa Birliği gelişmeleri, Avrupa Birliği ile ilgili tüm video, Avrupa Birliği fotoğrafları ve Avrupa Birliği haberleri Genç Gazete sitemizde


Politika

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın, Avrupa Birliği'nin Komşuluk ve Genişlemeden Sorumlu Komiseri Oliver Varhelyi ile yaptığı telefon görüşmesi.

Kadın & Aile

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) yayımladığı "İstatistiklerle Çocuk, 2023" bülteninde, Türkiye'nin çocuk nüfusunu açıkladı.

Dünya

Google, Avrupa Birliği'nin teknoloji firmaları üzerindeki rekabeti artırmak amacıyla getirdiği Dijital Pazarlama Düzenlemesi'ne uyum sağlamak için önemli adımlar atıyor.

Teknoloji

Setapp, iPhone kullanıcıları için App Store dışında bir alternatif uygulama mağazası olarak Nisan ayında Avrupa Birliği'nde hizmete girecek.

İnanç

Avrupa Birliği, cırcır böceğinden elde edilen tozun gıda sektöründe kullanımına yeşil ışık yaktı. Peki, böcek ve ürünlerini yemek caiz mi?

Ekonomi

'Sıfır Emisyon Binaları' girişimi çerçevesinde Türkiye genelindeki tüm doğal gaz kombileri için yeni bir dönem başlıyor. Bu kapsamda, 2040 yılına...

Gündem

Avrupa Birliği Dışişleri Bakanları toplantısında alınan önemli kararlar, AB Resmi Gazetesi'nde yayımlanarak Schengen vizesinin dijitalleştirilmesi...

Ekonomi

Avrupa'da iklim değişikliklerinin yol açtığı zeytinyağı üretimindeki düşüş, global fiyatlarda ciddi artışlara neden olurken, Türkiye yerel piyasasının istikrarlı bir yapı...

Dünya

 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Avrupa Birliği Komisyonunun 2023 yılı Türkiye Raporu'na sert tepki gösterdi.

Dünya

Avrupa'nın dört bir yanında ülkelerin duyarsızlığı, hatta İsrail'den yana duruşları tartışma konusu olurken, o ülke Filistin davasına sahip çıkıyor.

Türkiye

Sabah saatlerinde Ankara'da İçişleri Bakanlığı'na yönelik gerçekleşen terör saldırısı girişimi, Avrupa Birliği tarafından kınandı. Olayda 2 polis yaralandı.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB'ye rest: Gerekirse yolları ayırırız