GASP ANI KAMERADA

Pusu kurup beklediği öğretmenini bıçaklayan öğrenci kamerada Pusu kurup beklediği öğretmenini bıçaklayan öğrenci kamerada

Fatih Haseki’de döviz bürosundan çıkan yabancı uyruklu kişi, kendisini takip eden motosikletli iki hırsız tarafından gasp edildi. 10 bin dolar parası gasp edilen ve hırsızlara direnince bacağından vurulan şahıs hastaneye kaldırılırken, gasp anı kameraya yansıdı.

motosikletli iki hırsız

Olay, geçtiğimiz günü Cuma akşam saatlerinde Fatih Haseki Millet Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre yabancı uyruklu olduğu öğrenilen Vail Halil, çantasındaki 10 bin dolar parayla bir döviz bürosundan çıktı. Çantasındaki 10 bin doları ile cadde üzerinde yürüyen Vail Halil’i motosikletli iki hırsız takip etmeye başladı.

Ekran Alıntısı2-1

Takip edip gasp ettiler

Fırsat kollayan kimliği belirsiz hırsızlar, Vail Halil’in çantasını alıp kaçmaya çalıştı. Hırsızlar, daha sonra kendilerine direnen Vail Halil’i bacağından vurdu ve çantayı da çalarak kaçtı. Bu esnada silah seslerini duyan vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıyı ambulans ile hastaneye kaldırdı.

Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı

Bir güvenlik kamerasına yansıyan görüntüde yolda yürüyen Vail Halil’in çantasını motosikletli iki hırsız alıp kaçıyor. Çantası çalınan Vail Halil ise hırsızların arkasından koşuyor. Olayı gören vatandaşlar ise koşmaya başlıyor. Hırsızlar, kendilerine direnen Vail Halil’i bacağından vurarak kaçıyor.

Kaynak: