Gasp Haberleri

Gasp haberleri ve güncel Gasp gelişmeleri, Gasp ile ilgili tüm video, Gasp fotoğrafları ve Gasp haberleri Genç Gazete sitemizde


Asayiş

Anne, baba ve oğlunun yanarak ölü bulunmasının ardından gerçekleşen cinayet soruşturmasında, katilin gasp ettiği bilezikle borç ödediği ortaya çıktı.

Gündem

Ülkemizde terör, gasp ve soygun gibi suçları kolaylaştırmak amacıyla kullanılan APP plakalar, illegal yöntemlerle üretilip satışa sunuluyor.

Asayiş

Esenyurt'ta yaşanan nefes kesen bir olayda, bankadan çıkan vatandaşı gasp eden ve 482 bin TL çalan şüphelilerin yakalandı.

Asayiş

Gece yaşanan bir gasp olayı, trajik bir kazayla sonuçlandı. Afyonkarahisar'da, gaspçılar kaçırılan bir otomobille traktöre çarpıp aracı ikiye böldü.

Asayiş

İzmir’in Menemen ilçesinde, aralarında 16 yaşındaki kız çocuğunun da olduğu 2 farklı gasp olayını gerçekleştiren ve bir otomobil çalan azılı...

Asayiş

İstanbul Beşiktaş'ta, elektrikli scooter üzerindeki genç, motosikletli gaspçıların bıçaklı tehdidi altında telefonunu ve parasını kaptırdı.

Asayiş

Yağmur altında yardım isteyen üç genç tarafından kandırılan şoför, ormanlık bir alana götürülerek gasp edildi.

İnegöl

İnegöl merkezli dört ilde jandarmanın gerçekleştirdiği büyük tefeci operasyonu, sadece gasp ettiği milyonlarla değil, saklandığı yerlerle de şaşırttı. Peki, bu...

Asayiş

önce darp, sonra gasp kamerada: 6 kişi etrafını çevirip telefonunu çaldı

Asayiş

Bir kişinin küçükbaş hayvanlarını ve parasını silah zoruyla gasp ettiği iddiasıyla gözaltına alınan 7 kişi, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Asayiş

İstanbul'da döviz bürosundan çıkan yabancı uyruklu kişi, kendisini takip eden motosikletli iki hırsız tarafından gasp edildi.

Asayiş

Kocaeli’de bir grup tarafından gasp edilmek için alıkonulan kişi sopayla darp edildi. Vatandaşı gasp eden şahıslar polis ekiplerince düzenlenen operasyonla...