Yüksek Seçim Kurulu her seçimde olduğu gibi 31 Mart’taki yerel seçimlere ilişkin sonuçları da sandık sandık paylaşacak. Veri girişinin tamamlanmasının ardından seçmenler sandıklarından çıkan sonuçları kontrol edebilecekler.

OY VERDİĞİM SANDIKTAN HANGİ PARTİYE KAÇ OY ÇIKTI?

Son Dakika: Türkiye, İsrail ile Bütün Ticari İlişkileri Durdurdu! Son Dakika: Türkiye, İsrail ile Bütün Ticari İlişkileri Durdurdu!

Seçmenler oylarını kullandıkları sandıktan çıkan sonucu YSK’nin resmi internet adresi üzerinden sorgulayabilecekler. TC kimlik numarası bilgisi girilerek yapılacak olan sorgulamada adayların ve partilerin aldıkları oylar öğrenilebilecek. “sonuç.ysk.gov.tr” adresinden yapılacak sorgulama işlemi için veri girişinin tamamlanması beklenecek. Yüksek Seçim Kurulu’ndan ilgili sayfa için yapılan açıklamada “31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri Sonuçlanıncaya kadar geçici olarak hizmet verilmeyecektir.” denildi.

Sandık bilgilerinin yüzde 100’ünün tamamlanmasının ardından seçmenler YSK’nın sonuç sayfası üzerinden kendi oy verdikleri sandıklar da dahil olmak üzere tüm verilere ulaşabilecekler.

Sandık sonucunuzu görmek için tıklayın.

Kaynak: Haber Merkezi