Yüksek Seçim Kurulu Haberleri

Yüksek Seçim Kurulu haberleri ve güncel Yüksek Seçim Kurulu gelişmeleri, Yüksek Seçim Kurulu ile ilgili tüm video, Yüksek Seçim Kurulu fotoğrafları ve Yüksek Seçim Kurulu haberleri Genç Gazete sitemizde


Türkiye

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener, yerel seçim sonuçlarına itirazları değerlendirdi

Gündem

YSK, siyasi partilerin 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri çerçevesinde 2 il ve 29 ilçe için yaptığı toplam 31 itirazı...

Türkiye

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart yerel seçimlerinin ardından başlayan itiraz süreçlerini değerlendirmek üzere bir araya geliyor.

Gündem

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) olağan itiraz sürecinin tamamlanmasıyla birlikte, 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin belirsizliklerin bir kısmı sona erdi.

Politika

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri olağan itiraz sürecinde toplamda 81 itiraza ilişkin nihai karar...

Gündem

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Hatay, Ardahan ve Iğdır illerindeki seçimlerle ilgili olarak gündemdeki talepleri değerlendirdi.

Gündem

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) kararı doğrultusunda Kütahya'da oy sayımının yeniden yapılması kararı alınmıştır.

Gündem

Yüksek Seçim Kurulu (YSK); Kütahya, Tokat Zile, Yozgat Kadışehri, Isparta Atabey, Samsun Veziköprü, Samsun Bafra, Siirt Eruh, Kayseri Pınarbaşı, Zonguldak...

Gündem

Yüksek Seçim Kurulu 31 Mart’ta gerçekleştirilen yerel seçimlere ait sonuçları tüm veri girişlerinin tamamlanmasının ardından sandık sandık paylaşacak.

Politika

Yüksek Seçim Kurulu'nun belirlediği seçim takvimi çerçevesinde, 21 Mart tarihinde başlayan propaganda serbestliği dönemi sona erdi.

Gündem

Vatandaşları mağdur etmek amacıyla, dolandırıcılar şimdi Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) adını kullanarak sahte mesajlar gönderiyorlar.

Gündem

Seçmenlerin dikkatine! Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere ilişkin önemli bir duyuru ve bilgilendirme yapıldı.