Sandık Haberleri

sandık haberleri ve güncel sandık gelişmeleri, sandık ile ilgili tüm video, sandık fotoğrafları ve sandık haberleri Genç Gazete sitemizde


Gündem

Yüksek Seçim Kurulu 31 Mart’ta gerçekleştirilen yerel seçimlere ait sonuçları tüm veri girişlerinin tamamlanmasının ardından sandık sandık paylaşacak.

Siyaset

Sandık görevlisi ücreti ne kadar, kaç TL? Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? sorularının yanıtları merak ediliyor. İşte, ücretlerle ilgili...

3.Sayfa

Samsun'un Bafra ilçesinde otomobilin devrilmesi sonucu sandık kurulu başkanı ve sandık kurulu görevlisi yaralandı.

Gündem

Cumhurbaşkanı adayları ve siyasi liderlerin de hangi okul sandıklarında oy kullanacağı belli oldu.

Siyaset

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından teşkilatlara gönderilen yazıda, 24-25 Haziran tarihlerinde kurultaya gidilmesi için hazırlıkların yapılması talimatını verdi.

Siyaset

Yüzde 1 oyu dahi olmayan DEVA, Gelecek, Saadet ve Demokrat Parti'nin vekil adaylarını CHP listelerine ekleyerek 37 koltuk ikram eden...

Gündem

Yunanistan'daki genel seçimlerde ilk sonuçlara göre, Başbakan Kiryakos Miçotakis'in lideri olduğu Yeni Demokrasi Partisi yarışı önde götürüyor

Gündem

Hastalığı ya da engeli nedeniyle sandık başına gidemeyen seçmenler, ’seyyar sandık’ uygulamasından faydalanarak oylarını kullandı.

Gündem

Sandık görevlisi ücretlerinin en zaman yatacağına dair henüz bir açıklama yapılmadı. Konuyla ilgili gelişmeler yaşandıkça haberimizde yer alacaktır.

Gündem

TAYLAND’DA SANDIKTAN KOALİSYON ÇIKTI

İnegöl

AK Parti İnegöl eski Başkanı Bülent Temelli seçim sonuçlarına ilişkin yaptığı paylaşımda kazanının Türkiye olduğunu vurguladı.

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, teşkilat üyelerine sandıklardan ayrılmamalarını istedi.