BÖLGESEL AMATÖR LİG TAKIMLARIMIZDA İŞLER İYİ GİTMİYOR AMA KAYBEDİLMİŞ BİR ŞEY YOK!
Uzun yıllar sonra Bursa olarak Bölgesel Amatör ligde sadece 2 takımla temsil ediliyoruz.
4 olan kontenjanımız Doğugücüspor ve Fethiye İdman Yurdu'nun (Kestel Belediyespor) lige katılmamasıyla 2'ye düştü.
İznikspor ve Akran Gemlikspor takımlarımızla 5.grupta mücadele ediyoruz, takımlarımızın hedefi 3.lig ama işler iyi gitmiyor, Bir ileri bir geri.
Allahtan grup dengeli her takım her takımdan puan alabiliyor, puan verebiliyor. Böyle olunca grupta kopma olmuyor.
Ligde 8 hafta geride kaldı. Kahramankazan Belediye grupta 15 puan ile lider.
İznikspor son hafta Keçiören Bağlum karşısında deplasmanda 2-0 kaybetti ve ona rağmen 11 puanla 5.sırada, Akran Gemlikspor ise son hafta kendi evinde Eşme Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı puanı 10 ve 9.sırada yer alıyor.
İznikspor oynadığı 8 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Akran Gemlikspor ise 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.
İznikspor'un kalan maçları; evinde Bozanspor, Bay, Kahramankazan Belediye deplasman, Yalovaspor içeride ve son hafta Tavşanlı Tepecikspor deplasman.
Akran Gemlikspor'un ise; 2 Eylül deplasman, Beytepe Metespor içeride, Bay, Negmar Tavşanlı Belediyespor deplasman ve son hafta evinde Söğütspor.
Gruplarda ilk 5 takımın şansının olması Bursa takımlarımızın bu grupta şansını arttırıyor, bu kadar puan kaybetmemize rağmen sezon sonunda kesinlikle 2 Bursa takımımız liderlikte ve ilk 5 içinde olacağına tüm bilgim ve kalbimle inanıyorum.
Çünkü 2 takımımız da bunu çok ama çok istiyor. İznikspor başkanı Kağan Mehmet Usta ve yönetimi, şehir çok istiyor, Gemlikspor başkanı Cem İlker Kamacı ve yönetimi şehirle birlikte çok istiyor ve ne gerekiyorsa fazlasıyla yapıyor.
