32 ÇOCUK SÜNNET ETTİRİLDİ

DSCN3444

Sünnet şöleninde konuşan Okul Aile Birliği Başkanı Hediye Koşarer, “Bizler Okul-Aile Birliği olarak çocuklarımızın geleceğine güzel miraslar hazırlarken, çevremizdeki insanlarla da bu mirası paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” der.

DSCN3413

 Zamanın İnegöl Kaymakamı Erdoğan Bektaş, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen, Tahtaköprü Belediye Başkanı Salih Şahin, belediye meclis üyeleri ve işadamlarının da hazır bulunduğu sünnet şöleninde önce Kafkas Halk dansları topluluğu ile İnegöl Mehter Derneği bir konser verir.

DSCN3410

Şimdi Arşivden Haberimizin devamına bakalım:

DSCN3384

İnegöl'de 14 Yaşındaki Çocuğu Öldüresiye Döven 2 Saldırgan Tutuklandı İnegöl'de 14 Yaşındaki Çocuğu Öldüresiye Döven 2 Saldırgan Tutuklandı

 İŞTE ARŞİVDEN HABERİMİZİN DEVAMI:         

 Şölenin açılış konuşmasını yapan Okul-Aile Birliği Başkanı Hediye Koşarer, bir anne ve babanın çocuklarına bırakabileceği en güzel mirasın iyi ahlak ve güzel bir eğitim olduğunu söyledi.

DSCN3385

Sefertası Derneği’nin katkıları ile yoksul öğrencilere ve ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzattıklarını kaydeden Koşarer, “ 32 çocuğumuzu sünnet ettirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Okulumuzun 10. yılını geride bıraktığımız bu günlerde Altın Nesil’deki çocuklarımızın başarıları ile gururlanırken, çevremizdeki insanlara da faydalı olmanın hazzını yaşıyoruz” dedi.

DSCN3379

Okul Müdürü Abdullah Tataroğlu ise en iyi yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu söyledi. Tataroğlu bu ve benzeri etkinlikleri de arttıracaklarını söyledi.

DSCN3371

            Sefertası Derneği Başkanı Mustafa Özçetin ise yaptığı konuşmasında Altın Nesil Okulları’nı yanlarında görmekten dolayı mutlu olduklarını söyledi.

DSCN3370

Bu yıl 2. gerçekleştirilen şölenin şöleninin dışında Sefertası Derneği adına düzenlenen etkinliklerin bulunduğunu belirterek, katkıda emeği geçen herkese teşekkür etti.

DSCN3363

            İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve kaymakam Erdoğan Bektaş’ta yaptıkları açıklamalar ile  organizasyonu düzenleyen ve geleneksel hale getiren Altın Nesil Okullarını kutladı.       

            Yapılan konuşmaların ardından da şölene katılan misafirlere ikramda bulunuldu. Gazetemiz yayın danışmanı ve Altın Nesil Okulu idarecilerinden Ayhan  Bayraktar'ın sunum ve organizasyonunu yaptığı şölende bulunan palyaçolar ise sünnet çocuklarını eğlendirdi.

DSCN3348

ARŞİVDEN İNEGÖL HABERİ 2005  

İnegöl’de bugün, İnegöl haberleri, İnegöl son dakika haberleri, İnegöl güncel haberleri öğrenmek için TIKLAYINIZ  

Editör: AYHAN BAYRAKTAR