Bursa için 6 Nisan 2024 Cumartesi günü hava durumu, Meteoroloji tarafından yapılan tahminler doğrultusunda belirlenmiş durumda. 

Sıcaklık: Hafta sonunun ilk gününde Bursa'da termometrelerin 22 dereceye kadar tırmanması bekleniyor. Bu sıcaklık, mevsim normallerinin biraz üzerinde bir değerdir ve insanların dışarıda aktiviteler yapmak için uygun bir ortam sunabilir.

Hava Durumu: Genel olarak, parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Yani, gökyüzünde bazı bulutların belireceği ancak güneşin genellikle parlamaya devam edeceği bir gün olacak. Bu, açık hava etkinlikleri veya geziler için güzel bir gün olabilir.

Yağış Uyarısı: Ancak, bir uyarı olarak belirtiliyor ki, yarın için sağanak yağış bekleniyor. Dolayısıyla, hava durumu değişkenlik gösterebilir ve beklenmedik yağışlarla karşılaşılabilir. Bu nedenle, dışarıda vakit geçirmeyi planlayanların bir şemsiye veya yağmurluk bulundurmaları akıllıca olacaktır.

Sıcaklık Düşüşleri: Ayrıca, yarın için birkaç derecelik bir sıcaklık düşüşü bekleniyor. Bu düşüş, sıcaklıkların daha ılıman bir düzeye geri dönmesine neden olabilir. Bu durumda, insanlar giysilerini buna göre ayarlayarak rahat bir şekilde dışarıda bulunabilirler.

Bursa'da Cumartesi günü için genel olarak güneşli ve sıcak bir hava bekleniyor ancak yağış riski de bulunuyor. Bu nedenle, dışarıda vakit geçirmeyi planlayanların hava durumu tahminlerini takip etmeleri ve gerekli önlemleri almaları önerilir.

Bursa için hazırlanan yeni hava tahmin raporu detaylı bir şekilde hafta sonu için sıcaklık ve yağış durumunu açıklıyor.

Hafta Sonu Hava Durumu

Cumartesi günü, Bursa genelinde güne 7 derece sıcaklıkla başlayacak. Sabah saatlerinde parçalı bulutlu bir gökyüzü hakim olacak ve gün doğumu yaşanacak. Öğle saatlerine doğru, parçalı bulutlu ve güneşli hava devam edecek ve sıcaklık 13 derece civarında seyredecek. Öğleden sonra, sıcaklık 18 dereceye kadar yükselecek ve parçalı bulutlu ve güneşli hava devam edecek. Akşam saatlerine doğru termometreler 20 dereceye kadar ulaşacak ve gün batımı yaşanacak. Gece saatlerinde ise sıcaklık 11 dereceye kadar düşecek.

Yarınki Hava Durumu

Meteoroloji'nin 5 günlük raporuna göre, Bursa'da bugün sıcaklık 20 derece civarında seyrederken yarın yağış uyarısı yapıldı. Pazar günü, sabah saatlerinde sıcaklık 8 derece olacak ve gün içinde bölgesel olarak bulutlu ve sağanak yağışlar bekleniyor. Sıcaklık, yağışlarla birlikte 19 derece civarında seyredecek.

Haftanın İlk İş Günü

Pazartesi günü, sabah saatlerinde sıcaklık 6 derece olacak. Gün boyunca parçalı bulutlu ve güneşli bir hava bekleniyor ve en yüksek sıcaklık 21 derece civarında olacak.

Bursa'da 19 Mayıs coşkusu sürüyor Bursa'da 19 Mayıs coşkusu sürüyor

Haftanın İkinci İş Günü

Salı günü, sabah saatlerinde sıcaklık 6 derece civarında seyredecek. Gün içinde gökyüzü çok bulutlu olacak ve sıcaklık 21 derece civarında seyredecek.

Haftanın Üçüncü İş Günü

Çarşamba günü, sabah saatlerinde sıcaklık 7 derece olacak. Gün boyunca az bulutlu ve güneşli bir hava bekleniyor ve en yüksek sıcaklık 21 derece civarında olacak.

Bursa'da yaşayanlar, hafta sonu için sıcak ve güneşli bir hava beklerken, yarın için ise yağışlı bir gün geçirecekleri konusunda dikkatli olmalıdır.

Kaynak: Özkan Duran