Hava Haberleri

hava haberleri ve güncel hava gelişmeleri, hava ile ilgili tüm video, hava fotoğrafları ve hava haberleri Genç Gazete sitemizde


Bursa

Bursa Valiliği tarafından vatandaşlara toz taşınımı uyarısı yapıldı.

Yaşam

Yurdun kuzey ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın batısı, Kıyı Ege sağanak ve yer yer gök gürültülü...

Bursa

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Bursa için sarı uyarıda bulundu.

Yaşam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, Batı Karadeniz,...

Bursa

Bursa için 17 Nisan 2024 Çarşamba günü hava durumu oldukça keyifli görünüyor. Meteoroloji raporuna göre, şehir genelinde parçalı bulutlu.

Gündem

Meteoroloji Uzmanı Cengiz Çelik, vatandaşları özellikle öğle saatlerinde güneşin dik açıyla geldiği zamanlarda tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Çevre

Adana, Nisan ayının ortalarında beklenmedik bir sıcaklık dalgasıyla karşı karşıya kaldı ve şehir rekor seviyede bir sıcaklıkla mücadele etti.

Yaşam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor

Gündem

MGM'nin son değerlendirmesine göre, yurdun kuzey ve doğu bölgelerinde parçalı bulutlu, bazı yerlerde ise çok bulutlu hava görülüyor.

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre, ülkemizin birçok bölgesinde parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava bekleniyor.

Bursa

Meteoroloji tarafından yapılan hava tahmini, şehir genelinde Ramazan arefesinde parçalı bulutlu ve güneşli bir hava öngörüyor.

Bursa

Bursa'nın hava durumu hakkında Meteoroloji'nin 8 Nisan 2024 Pazartesi günü yayınladığı tahmin raporuna göre, şehir genelinde parçalı bulutlu ve güneşli.