Bursa hava Haberleri

Bursa hava haberleri ve güncel Bursa hava gelişmeleri, Bursa hava ile ilgili tüm video, Bursa hava fotoğrafları ve Bursa hava haberleri Genç Gazete sitemizde


Bursa

Bursa için 17 Nisan 2024 Çarşamba günü hava durumu oldukça keyifli görünüyor. Meteoroloji raporuna göre, şehir genelinde parçalı bulutlu.

Bursa

Meteoroloji tarafından yapılan hava tahmini, şehir genelinde Ramazan arefesinde parçalı bulutlu ve güneşli bir hava öngörüyor.

Bursa

Bursa'nın hava durumu hakkında Meteoroloji'nin 8 Nisan 2024 Pazartesi günü yayınladığı tahmin raporuna göre, şehir genelinde parçalı bulutlu ve güneşli.

Bursa

Meteoroloji'den gelen rapora göre, günün ilk saatlerinde Bursa'da kapalı ve yağışlı bir hava hakim olacak.

Bursa

Bursa için 6 Nisan 2024 Cumartesi günü hava durumu, Meteoroloji tarafından yapılan tahminler doğrultusunda belirlenmiş durumda.

Bursa

Cuma günü için Bursa'da parçalı bulutlu ve güneşli bir hava bekleniyor. Gün içerisinde hava açık olacak ve güneşin etkisi hissedilecek.

Bursa

Bursa için 3 Nisan 2024 Çarşamba günü hava durumu oldukça keyifli görünüyor. Meteoroloji'den gelen rapora göre, gün boyunca parçalı bulutlu...

Bursa

Bursa'da 1 Nisan 2024 Pazartesi günü için Meteoroloji'den gelen hava tahmin raporu oldukça keyifli bir bahar manzarası sunuyor.

Bursa

Bursa'da yaşayanlar için Meteoroloji'den gelen hafta sonu uyarısı oldukça dikkat çekici. 29 Mart 2024 Cuma günü için hava tahmin raporu.

Bursa

Meteoroloji Bursa için yayınladığı tahmin raporunda, termometrelerin yüksek sıcaklıklarını sürdüreceğini belirtiyor.

Bursa

Bugün Bursa'da hava parçalı bulutlu olacak. En yüksek sıcaklık 23 derece civarında seyredecek. Yağış beklentisi yok. Hafif rüzgarlar esmesi bekleniyor.

Bursa

Bursa'da 26 Mart 2024 Salı günü hava durumu, Meteoroloji tarafından yapılan tahminlere göre parçalı bulutlu ve güneşli bir gün olacak.