BEBKA'dan kırsal kalkınma için 35 projeye 112 milyon liralık hibe BEBKA'dan kırsal kalkınma için 35 projeye 112 milyon liralık hibe

27 Mart 2024 tarihinde Bursa'da hava durumu oldukça değişken bir seyir izliyor. Meteoroloji'nin son raporuna göre, şehirdeki hava durumu tahminleri önemli ölçüde güncellendi. Daha önceki tahminlerde yer alan yağış uyarısı iptal edilirken, güneşli ve parçalı bulutlu bir hava öngörülüyor. 

27 Mart 2024 (Çarşamba): Bugün Bursa'da hava parçalı bulutlu olacak. En yüksek sıcaklık 23 derece civarında seyredecek. Yağış beklentisi yok. Hafif rüzgarlar esmesi bekleniyor.

28 Mart 2024 (Perşembe): Perşembe günü Bursa'da güneşli bir hava bekleniyor. Parçalı bulutlar arası sıcaklık 24 derece civarında seyredecek. Sabah saatlerinde hafif rüzgarlar esmesi bekleniyor, ancak genel olarak hava durumu oldukça güneşli olacak.

29 Mart 2024 (Cuma): Cuma günü Bursa'da güneş hakim olacak. Hava açık ve parçalı bulutlu olacak. Sıcaklık ise yaklaşık olarak 25 dereceye yükselecek. Rüzgar hafif olacak ve hava oldukça ılıman olacak.

30 Mart 2024 (Cumartesi): Cumartesi günü Bursa'da güneşli bir hava beklentisi hakim olacak. Parçalı bulutlar arası sıcaklık 25 derece civarında seyredecek. Hafif rüzgarlar bekleniyor.

31 Mart 2024 (Pazar): Pazar günü Bursa'da hava durumu güneşli olacak. Parçalı bulutlarla karşılaşılabilir ancak genel olarak hava açık ve güneşli geçecek. Sıcaklık yine 25 derece civarında seyredecek.

Bursa'da önümüzdeki beş gün boyunca hava oldukça ılıman ve güneşli olacak gibi görünüyor. Yağış beklentisi bulunmamakla birlikte, hafif rüzgarlar şehirde esebilir. Hava durumunun değişkenlik gösterebileceği göz önünde bulundurularak, vatandaşların günlük hava durumu raporlarını takip etmeleri önemlidir.

Meteoroloji Bursa için yaptığı son hava tahmini raporunda, önemli değişikliklerin yaşanacağını belirtiyor. Dün yapılan yağış uyarısının ardından, bugünden itibaren hafta sonuna kadar artan sıcaklık etkisinin hissedileceği bildiriliyor.

Bugün, haftanın üçüncü iş günü, Bursa genelinde gün doğumuyla birlikte 10 derece sıcaklıkta başladı. Sabah saatlerinde gökyüzü çok bulutlu bir görünüm sergiliyor.

Öğle saatlerine doğru, bulutlu gökyüzüyle birlikte sıcaklık 13 dereceye yükseliyor. Öğle saatlerinde şehir genelinde hava sıcaklığı 19 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğleden sonra termometreler 23 dereceyi gösterirken, bulutlu hava şehri kaplıyor. Akşam saatlerine gelindiğinde ise hava 21 dereceye düşüyor ve gün batımı parçalı bulutlu ve güneşli bir manzara eşliğinde gerçekleşiyor. Akşam saatlerinde sıcaklık 16 derece seviyelerine kadar düşüyor. Geceleyin ise parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 13 dereceye kadar geriliyor.

Meteoroloji'nin 5 günlük tahmin raporuna göre, yarın ve perşembe günü yağış ve sıcaklık artışı bekleniyor. Perşembe günü sabah saatlerinde 11 derece ölçülürken, gün içinde sıcaklık 25 dereceye kadar çıkacak.

Cuma günü sabah saatlerinde 12 derece beklenirken, gün içinde parçalı bulutlu ve güneşli bir hava ile 23 dereceye kadar sıcaklık artacak.

Cumartesi günü ise sabah saatlerinde 13 derece ölçülüyor. Gün içinde sıcaklık, parçalı bulutlu ve güneşli bir havayla birlikte 25 dereceye kadar çıkacak.

Pazar günü de benzer bir tablo bekleniyor. Sabah saatlerinde 13 derece ölçülürken, gün içinde en yüksek sıcaklık 25 derece seviyelerinde olacak.

Kaynak: Özkan Duran