Türk Hava Yolları (THY), 90 yıllık köklü geçmişinde önemli bir kilometre taşını gerçekleştirerek filosuna ekleyeceği 500. uçağı, şirketin tarihinde görev yapmış tüm çalışanların fotoğraflarıyla süsleme kararı aldı. Bu anlamlı proje, THY'nin geçmişteki emekleri ve birikimiyle güçlenen bir marka olarak, çalışanlarını kutlama ve bir araya getirme hedefini taşıyor.

Milli Eğitim Bakanı Tekin: "Öğretmen atama sayılarını önümüzdeki hafta içerisinde açıklayacağız" Milli Eğitim Bakanı Tekin: "Öğretmen atama sayılarını önümüzdeki hafta içerisinde açıklayacağız"

Türk Hava Yolları, 500. Uçağını Tüm Çalışanlarının Fotoğraflarıyla Kutluyor

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, filonun 500. uçağının özel bir anlam taşıdığını ve bu önemli olayı kutlamak için benzersiz bir proje geliştirdiklerini belirtti. Bolat, ayrıca Uzay’a çıkan ilk Türk astronotlardan biri olan Alper Gezeravcı ile yapılan görüşmeyi de paylaşarak, bu olağanüstü başarıya olan gururlarını vurguladı.

Alper Gezeravcı'nın Uzay İstasyonu'ndaki görevi sırasında gerçekleştirdiği uzay macerasının Türk milleti için bir gurur kaynağı olduğunu belirten Bolat, aynı gururu markalarında görev yapan çalışanlarına da yaşatmak istediklerini ifade etti.

Bolat'ın açıklamalarına göre, 500. uçağın özel tasarımı, 90 yılı aşkın tarihi boyunca THY'de görev yapmış tüm çalışanların fotoğraflarıyla süslenerek, havacılık tarihindeki bu önemli döneme vurgu yapacak. Bu proje, sadece bir havayolu şirketi için değil, aynı zamanda bir topluluğun bir araya gelip ortak başarıları kutlama amacını taşıyor.

Bolat, "Her zaman söylediğim gibi markamızın başarılarının en büyük mimarı çalışanlarımız yani bizleriz. Bu proje, geçmişte emeği geçmiş tüm çalışanlarımıza bir teşekkür niteliği taşıyor ve onların katkılarına vurgu yaparak, birlikte yazdığımız bu başarı hikayesini anmak için özel bir fırsat sunuyor." şeklinde konuştu.

  1. uçağın, çalışanların bir araya gelmesini simgelerken, aynı zamanda havayolu şirketinin küresel arenadaki gücünü ve itibarını pekiştirmesi bekleniyor. Bu özel proje, THY'nin sadece bir taşıyıcı değil, aynı zamanda bir topluluk ve aile olduğunu vurgulayarak, gelecekteki başarıların da birlikte kutlanacağına işaret ediyor.

Editör: İHSAN KURAN