Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 5 Ocak tarihli hava durumu raporunu yayımlayarak Türkiye genelindeki hava durumu beklentilerini açıkladı. Rapor, ülkemizin batı bölgelerinde mevsim normalleri beklenirken, doğu bölgelerinde ise karla karışık yağmur ve kar yağışlarına dikkat çekiyor.

5 Ocak 2024 Bursa'da bugün hava nasıl olacak?

Marmara'nın doğusu, Güney ve İç Ege, Doğu Akdeniz'in doğusu, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Isparta ve Antalya'nın doğu çevrelerinde yağışlı bir gün geçmesi bekleniyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, iç bölgelerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi öngörülüyor. Bu yağışların bazı bölgelerde kuvvetli olabileceği belirtiliyor.

5 Ocak 2024 Bursa'da bugün hava nasıl olacak?

Marmara bölgesinde ise parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Doğu bölgelerinde ise sabah saatlerinde pus ve sis hadisesi görülebileceği ifade ediliyor.

Mudanya'da Cami imamı yanan araçtan son anda kurtuldu! Mudanya'da Cami imamı yanan araçtan son anda kurtuldu!

Özellikle Bursa'da ise günün genelinde puslu bir sabahın ardından çok bulutlu bir hava hakim olacak. Hava sıcaklıkları Bursa'da en düşük 8°C, en yüksek 17°C olarak ölçüldü. Bugün için yağış beklentisi bulunmamakla birlikte, sis ve pus gibi meteorolojik olaylara dikkat edilmesi öneriliyor.