Koç (21 Mart - 19 Nisan)

Bugün, yeni başlangıçlar yapmak için harika bir gün. İşlerinizde başarıyı yakalayacaksınız. Ancak sabırlı olun ve acele kararlar vermekten kaçının. İç sesinizi dinleyerek yönünüzü belirleyin.

Boğa (20 Nisan - 20 Mayıs)

Sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirin ve onları ne kadar sevdiğinizi gösterin. Ailenizle olan bağlarınızı güçlendirebilirsiniz. Şükretmek, huzurunuzu artıracaktır.

Genç Gazeete Ikizler

İkizler (21 Mayıs - 20 Haziran)

Bugün, kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Ancak, dürüstlüğünüz ve samimiyetinizle tüm zorlukları aşacaksınız. Düşüncelerinizde sabırlı ve hoşgörülü olmaya özen gösterin.

Yengeç (21 Haziran - 22 Temmuz)

Maddi konularda dikkatli olmanız gereken bir gün. İsraf etmekten kaçının ve elinizdekileri iyi değerlendirin. Birikim yaparak, geleceğinizi daha güvenli hale getirebilirsiniz.

Genç Gazete Aslan

Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos)

Bugün, kibirden sakının ve tevazu ile hareket edin. Yardımseverliğinizle çevrenizdeki insanlara örnek olabilirsiniz. İyi niyetle yolunuza devam edin.

Başak (23 Ağustos - 22 Eylül)

Detaylara dikkat etmeniz gereken bir gün. Çalışmalarınızda titiz ve planlı olun. Emeklerinizin karşılığını alacaksınız. Sabırlı olun ve her işinizi dikkatle yapın.

terazi burcu (6)

Terazi (23 Eylül - 22 Ekim)

Bugün, denge ve uyum arayışınız ön planda olacak. Sosyal ilişkilerinizde adaletli ve anlayışlı olmaya özen gösterin. Doğru adımlar atarak, insanlara karşı hoşgörülü olun.

Akrep (23 Ekim - 21 Kasım)

Manevi konulara daha fazla yönelmeniz gereken bir gün. İç dünyanızı huzura kavuşturmak için kendinize zaman ayırın. Ruhunuzu besleyecek aktivitelerde bulunun.

Astroloji Burclar Yay Burcu (2)

Yay (22 Kasım - 21 Aralık)

Yeni bilgiler edinmek ve kendinizi geliştirmek için harika bir gün. Kitap okuyarak, sohbetlere katılarak bilginizi artırabilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmek size iyi gelecek.

Oğlak (22 Aralık - 19 Ocak)

Bugün, sorumluluklarınızın farkında olarak hareket edin. Çalışmalarınızda disiplinli ve düzenli olun. Çabalarınızın karşılığını alacaksınız. Sabırlı ve kararlı olun.

Astrolojiye Göre En Çalışkan Burçlar!  Oğlak

Kova (20 Ocak - 18 Şubat)

Sosyal ilişkilerinizde daha aktif olmanız gereken bir gün. Dostlarınızla olan bağlarınızı güçlendirebilirsiniz. Yardımseverliğinizle çevrenizdeki insanlara ışık saçın.

Balık (19 Şubat - 20 Mart)

Bugün, duygusal konularda daha hassas olabilirsiniz. Kalbinizi ferahlatacak aktivitelerde bulunun. Sevdiklerinizle zaman geçirerek manevi huzurunuzu artırabilirsiniz.

Genç Gazete Balık Burcunu Olumlu Ve Olumsuz Yönleriyle Yakalamak Ister Misiniz (5)

Kaynak: astroloji.org