Bursa'da hava durumu ile ilgili Meteoroloji'nin 11 Ocak 2024 Perşembe günü yayınladığı rapora göre, şehir genelinde gün içerisinde yağış beklenmezken parçalı bulutlu ve güneşli bir hava hakim olacak. Termometreler en yüksek 6 dereceye kadar yükselecek.

11 Ocak 2024 Bursa’da hava nasıl olacak?

Bugün için genel bir değerlendirme yapacak olursak, Bursa'da günün başlangıcında 1 derece olan sıcaklık, sabah saatlerinde puslu ve parçalı bulutlu bir gökyüzüyle karşılanacak. Öğle saatlerine doğru puslu ve çok bulutlu bir atmosfer olacak ve termometreler 0 derece seviyelerine kadar düşecek. Öğle sonrasında şehir genelinde parçalı bulutlu ve güneşli bir hava devam ederken sıcaklık 4 derece civarında seyredecek. Akşam saatlerine doğru termometreler 5 dereceye kadar çıkacak, gün batımı puslu ve bulutlu bir gökyüzüyle gerçekleşecek. Gece saatlerinde ise puslu ve bulutlu bir hava etkili olacak, termometreler eksi 2 derece seviyelerine inecek.

Meteoroloji raporuna göre, yarın (Cuma) sabah saatlerinde Bursa'da termometreler eksi 3 derece olarak ölçülürken gün içinde karla karışık yağmur geçişleri ve çok bulutlu bir gökyüzü bekleniyor. En yüksek sıcaklık 6 derece olacak. Cumartesi günü ise sabah saatlerinde soğuk hava etkili olacak, termometreler eksi 2 derece olarak ölçülüyor. Gün içinde hafif kar yağışları ve çok bulutlu bir hava yaşanacak, sıcaklık 5 derece civarında seyredecek.

Hafta sonunun son günü olan Pazar'da sabah saatlerinde dondurucu soğuk bir hava bekleniyor, termometreler eksi 4 derece seviyelerine inecek. Gün içinde parçalı bulutlu ve güneşli bir hava etkili olacak, sıcaklık 6 derece civarında seyredecek.

Yeni haftanın ilk iş günü olan Pazartesi'de sabah saatlerinde sıcaklık eksi 4 derece olarak ölçülüyor. Gün içinde çok bulutlu bir gökyüzü beklenirken en yüksek sıcaklık 13 derece olacak.

Bursa'da öğrenciler iki kişinin hayatını kurtardı Bursa'da öğrenciler iki kişinin hayatını kurtardı

Bursa'da önümüzdeki günlerde karla karışık yağış ve kar uyarısı yapıldığına göre, hava durumunu dikkatlice takip etmek ve gerekli önlemleri almak önemli olacaktır.

Editör: İHSAN KURAN