Arkadaşına intihar edeceğini söyledi, polis ve itfaiye balkondan girerek kurtardı
Arkadaşına intihar edeceğini söyledi, polis ve itfaiye balkondan girerek kurtardı
İçeriği Görüntüle

Gaziantep’in Araban ilçesinde kaybolan 10 yaşındaki otizmli Onurcan Özdemir’i arama çalışmaları 10. gününe girdi.

Olay, 24 Mayıs’ta Araban ilçesine bağlı kırsal Hasanoğlu Mahallesi’nde meydana geldi. Ailesiyle birlikte Antep fıstığı tarlasına giden otizmli Onurcan, bir anda gözden kayboldu. O günden bu yana küçük çocuğun izine rastlanılamadı.

Gaziantep'te Otizmli Onurcan 10 Gündür Aranıyor (2)

Arama çalışmalarına AFAD, jandarma, gönüllü arama kurtarma ekipleri ve güvenlik korucuları katılıyor. Ekipler, 10 gündür hem karadan hem havadan çalışmalarını sürdürüyor. Bölgede drone, insansız hava aracı (İHA) ve termal kameralar kullanılıyor. Gece saatlerinde de çalışmalar ara verilmeden devam ediyor.

Gaziantep'te Otizmli Onurcan 10 Gündür Aranıyor (3)

Ayrıca Fırat Nehri'nde hem su altı hem su üstü aramalar yapılıyor. Onurcan’a ait herhangi bir iz olup olmadığını belirlemek için iz takip köpekleri de devrede.

Kaynak: İHA