23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Temsili Makam Devri Etkinliği için  Müşerref Muzaffer Samda İlkokulu öğrencimiz Ayşe Zehra Uslu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Fırat Korkmaz, Okul Müdürümüz Sayın Ferman Karataş ve Sınıf Öğretmenimiz Sayın Emel Kaplan Belediye Başkanımız Sayın Alper Taban'ı makamında ziyaret ettiler.

Whatsapp Image 2024 04 22 At 15.

İnegöl'de Gençlerin Yeni Mekanı: Yeni Yaşam Alanı Nöbetçi Kitaphane İnegöl'de Gençlerin Yeni Mekanı: Yeni Yaşam Alanı Nöbetçi Kitaphane

Koltuğa oturan Belediye Başkanı öğrencimiz,

 31 Mart 2024  Yerel Yönetim Seçimlerinde tekrardan İnegöl Belediyesi Başkanı olarak seçildiğinizden dolayı başkanımız sayın Alper TABAN beyi tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun . İlçemize güzel hizmetler edeceğinizden eminiz.

 Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu ve ilk Meclis Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk 
“ Egemenlik ,kayıtsız şartsız milletindir” sözleri ile bugünün küçükleri yarının büyükleri olarak sizlerden tek ricamız var. 

      Tüm çocuklar adına biz çocuklara yaşanabilir bir yarınlar bırakmanızı istiyoruz. Temiz bir çevre, temiz bir hava, temiz bir su kısaca tertemiz bir doğa bırakmanızı istiyoruz.

     Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal  Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum. 

Dünyadaki hiçbir çocuğun ağlamasını istemiyoruz. Bizler bayram yaparken Gazze’de bombalar altında yaşam mücadelesi veren kardeşlerimizin yüzlerinin gülmesini istiyoruz. Bir an önce dünyadaki savaşların bitmesi ve tüm çocukların yüzlerinin gülmesi dileklerimle sözlerime son vermeden okulum adına Belediyemizden küçük bir ricam olacaktır.  Anasınıfımızın parkının yenilenmesi istiyoruz. Parkımızın yenilenmesi sözünü alan  Belediye Başkanımız Ayşe Zehra USLU,

Misafir perverliğinizden dolayı bütün çocuklar ve okulum adına Belediye Başkanımız Sayın Alper TABAN Beye TEŞEKKÜR ederim; dilekleri ile ziyaret sona ermiştir.

Kaynak: Haber Merkezi