Sigara Bıraktırma Merkezi'nin Kurucu Başkanı Tandoğan Müftüoğlu, gençler arasında sigara kullanımını önlemek için yapılan çeşitli eğitim çalışmalarını ve merkezin sunduğu özel metotla sigarayı bıraktırma yöntemlerini anlattı.

Sigaraya Karşı Eğitim ve Yeni Yöntemler

Müftüoğlu, "Okullardan gelen talepleri değerlendirip, gençlere yönelik eğitim ve seminerler veriyoruz. Çocukların ve gençlerin sigaraya başlamasının önüne geçmeye çalışıyoruz ve pasif içiciliğin zararlarından da bahsediyoruz" dedi.

Diyarbakır'da dermatoloji ve kozmetoloji derneği kuruldu Diyarbakır'da dermatoloji ve kozmetoloji derneği kuruldu

"Fransa'da geliştirilen bir teknik kullanıyoruz. Bu teknikte, vücudun belirli noktalarına özel dalga boyunda ayarlanmış ışınlar uygulanıyor. Üç gün içinde sigara bağımlılığını sonlandırmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu Müftüoğlu.

Sigarayı Bıraktırmada Yenilikçi Yaklaşımlar

"Sigara Büyüme Kompleksi Değildir"

Müftüoğlu, gençler arasında sigaranın yanlış algılanan bir büyüme sembolü olduğunu ve bu algının yıkılmasının önemine vurgu yaptı.

Sigarayı Bıraktırmada Yenilikçi Teknikler

"Bu yeni yöntemle, sinir hücrelerinin endorfin üretimini artırarak, sigara bağımlılığını doğal yollarla sona erdiriyoruz" dedi Müftüoğlu, bu teknolojinin acısız ve yan etkisiz olduğunu belirtti.

Editör: Fırat Çelik