Konya'nın Kulu ilçesinde Karayoluna çıkan başıboş eşekler, seyir halindeki bir tırın kurbanı oldu. Saat 15.30 sıralarında Meteoroloji Kavşağında yaşanan olay, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Tragedinin Detayları

Bu kaza, sadece can kaybına yol açmakla kalmadı, aynı zamanda bölge sakinleri arasında büyük bir üzüntü yarattı. Edinilen bilgilere göre, A.B. idaresindeki 42 PP 683 plakalı tır, Kulu’dan Konya istikametine seyir halindeyken, Fatih Sultan Mehmet Mahallesi yol ayrımında aniden önüne çıkan eşeklere çarpmamak için manevra yaptı ancak başarılı olamadı.

Kütahya'nın En Güzel İlçesi Belli Oldu Kütahya'nın En Güzel İlçesi Belli Oldu

Olay Yerindeki İlk Müdahale

Telef olan eşeklerden biri, başka bir kazaya yol açmaması için hızla yol kenarına çekilirken, yaralanan diğer eşek için de ilk müdahaleler yapıldı. Olay yerine kısa sürede ulaşan polis ekipleri, kaza hakkında inceleme başlattı ve eşeklerin sahibini bulmak için belediye ile iş birliği içinde hareket etti.

Güvenlik Kamerasındaki Şok Anlar

Karayoluna koşarak çıkan eşeklere tırın çarptığı anlar, yakındaki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Bu görüntüler, kazanın şiddetini ve ani gelişimini gözler önüne seriyor.

Editör: AYHAN BAYRAKTAR