Başakşehir'de 4 cezaevi aracının karıştığı zincirleme kazada çok sayıda yaralının olduğu ve bölgeye ekiplerin sevk edildiği bildirildi.

İstanbul Başakşehir'de TEM Otoyolu üzerinde seyir halindeki 4 cezaevi aracının karıştığı zincirleme trafik kazası paniğe neden oldu. Olay yerinden gelen ilk bilgilere göre, Edirne istikametinde ilerleyen konvoyun henüz belirlenemeyen bir sebeple çarpıştığı iddia edildi.

Samsun’da narkotik operasyonu! 52 bin 206 adet uyuşturucu hap ele geçirildi
Samsun’da narkotik operasyonu! 52 bin 206 adet uyuşturucu hap ele geçirildi
İçeriği Görüntüle

Ekipler Bölgeye Sevk Edildi

Kazanın hemen ardından ihbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma, polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. TEM Otoyolu Başakşehir mevkiinde saat 15.00 sıralarında gerçekleşen olayda, araçlarda bulunan jandarma personeli ve mahkumların yaralandığı öğrenildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından yaralılar çevre hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı.

Ulaşım Tek Şeritten Sağlanıyor

Kaza nedeniyle TEM Otoyolu'nda ulaşım aksarken, trafik akışı tek şeritten kontrollü olarak verilmeye başlandı. Kazaya karışan cezaevi araçları ve olay yerindeki ekiplerin çalışması dron kamerasıyla havadan görüntülendi. Güvenlik güçleri kaza ile ilgili geniş çaplı inceleme başlatırken, hasar alan araçların yoldan kaldırılması için çalışmalar devam ediyor.

Kaynak: İHA