Muğla'nın Fethiye ilçesinde, Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarları, Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Süper Kupa maçının ertelenmesi sonrasında Beşkaza Meydanı'nda bir araya gelerek bir yürüyüş düzenlemek istedi. Ancak polis izni alamadıkları için Fethiye İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu ve polis ekipleriyle birlikte Atatürk anıtı önünde toplandılar.

Taraftarlar Suudi Arabistan'a tepki gösterdi

Bursaspor’da İlk Aday Avukat Levent Dönertaş Bursaspor’da İlk Aday Avukat Levent Dönertaş

Taraftarlar, Atatürk anıtı önünde bir araya gelerek İstiklal Marşı'nı okudular. Bu eylemiyle birlik ve beraberliklerini vurgulamak istediklerini belirten Galatasaray taraftarı Turgut Yağuz, "İstiklal Marşı okuyarak birlik ve beraberliğimizi göstermek istedik" dedi. Fenerbahçe taraftarı Sezgin Özbey ise, "Takımlarımız geri çekilerek çok anlamlı bir tepki verdi. Birlik ve beraberliğimiz hiçbir zaman bozulmasın" şeklinde konuştu.

Taraftarlar Suudi Arabistan'a tepki gösterdi

Taraftarlar, sloganlar atarak dağıldılar. Bu eylem, Suudi Arabistan'da oynanacak olan maçın ertelenmesine tepki gösteren taraftarların duygusal bir birlikteliği ve vatanseverliklerini ön plana çıkardığı bir anı oluşturdu.

Editör: Şaban Kılıçcı