İYİ Parti İnegöl Belediye Başkan adayı Sevda Özcan, Deydinler Mahallesi'nde bir tarım deposunun usulsüz şekilde fabrikaya çevrildiği iddiasıyla eleştirdi. Özcan, bu dönüşümle büyük bir rant elde edildiğini öne sürerek, sorumluların kamuoyu önünde açıklanmasını talep etti.

Sevda Özcan, İnegöl Belediyesi'ne ve özellikle Belediye Başkanı Alper Taban'a hitaben, Boğazova bölgesindeki kaçak villaların sahiplerinin kim olduğunun açıklanması çağrısında bulundu. Özcan, “Halkın gözünde 'dürüst başkan' imajı çizen Belediye Başkanı Alper Taban'a sesleniyorum; bu villaların kime ait olduğunu kamuoyuna açıklar mısın yoksa biz mi açıklayalım?” ifadelerini kullanarak, yöneticilerin şeffaflığı konusunda ciddi soru işaretleri olduğunu vurguladı.

İnegöl’de Yarım Asırlık Şanlı Mücadele “Kurtuluşspor” Sergisi Açıldı İnegöl’de Yarım Asırlık Şanlı Mücadele “Kurtuluşspor” Sergisi Açıldı

Bu eleştirilere ek olarak, Özcan Deydinler Mahallesi'nde yapılan ve tarım deposu olarak planlanan ancak sonrasında fabrikaya dönüştürüldüğü iddia edilen bir yapının videosunu da yayınladı.  Videoda, “Deydinler'deyiz! Belediye Meclisinden 'tarım deposu' olarak inşaat izni alınan alan inşaat bittikten sonra İnegöl Belediyesini mesken tutmuş bir başka 'baron' tarafından fabrikaya çevrilmiş! Sayın Alper Taban size soruyoruz; Tarım deposu izni ile yapılıp daha sonra bacalı fabrikaya çevirilen ve buradan büyük bir rant elde eden partiliniz ve belediye meclis üyesi adayınız kim?” şeklinde ifadeler yer aldı.

Kaynak: Şaban Kılıçcı