İYİ Parti Haberleri

İYİ Parti haberleri ve güncel İYİ Parti gelişmeleri, İYİ Parti ile ilgili tüm video, İYİ Parti fotoğrafları ve İYİ Parti haberleri Genç Gazete sitemizde


Gündem

Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Taner Demirer, istifa ettiğini duyurdu.

Genel

Adana'nın Kozan ilçesinde İYİ Parti ve BBP meclis üyeleri istifa ederek CHP’ye geçti.

Politika

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), İYİ Parti’nin tam kanunsuzluk nedeniyle Ordu seçimlerine yaptığı itirazı reddetti.

Siyaset

İYİ Parti'nin kurultay sürecinde Yavuz Ağıralioğlu'nun ne yapacağı merak ediliyordu. İşte , Yavuz Ağıralioğlu'nun kararı...

Gündem

İYİ Parti'nin önemli isimlerinden biri olan ve Grup Başkanvekili olarak görev yapan Dursun Müsavat Dervişoğlu, parti içi dinamiklerde önemli bir...

Politika

İYİ Parti'nin lideri Meral Akşener, 27 Nisan'da yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul öncesinde genel başkanlık için aday olmayacağını açıkladı.

Gündem

İYİ Parti, son dönemde önemli gelişmelere sahne olmaktadır. Özellikle seçim sonuçlarının ardından parti içindeki dinamiklerde yaşanan değişimler.

Politika

İYİ Parti’nin seçimli olağanüstü kongresi 27 Nisan’da gerçekleştirilecek.

Gündem

Uğur Poyraz'un yaptığı bu açıklama, İYİ Parti içindeki liderlik yarışının ve parti içi dinamiklerin kamuoyu tarafından merak edilmesine neden oldu.

Bursa

31 Mart yerel seçimlerinin ardından, İnegöl, Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi'nde 7 meclis üyesi ile temsil edilecek.

İnegöl

Seçim kampanyasının ardından, İYİ Parti İnegöl Belediye Başkan adayı Sevda Özcan İnegöllülere teşekkürlerini içeren bir mesaj yayınladı.

Türkiye

Türkiye genelinde yapılan yerel seçimlerin ardından, kesin olmayan sonuçlara göre partilerin belediye başkanlığı kazanım durumları netleşti.